Menadžer Man. Uniteda iznenađen
13
Ferguson: Nisam očekivao Guardiolu u Bayernu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njemacka marka je to buraz
Veca je cast trenirati velikog Bayerna sa manjom platom nego manje klubove poput Chelsea ili Citya sa vecom platom !
Sto se zamarate sa ovoliko dugim komentarima....? Ne kontam al nikako...
Pep NECE da trenira ove godine! a Abramovichu je trebao trener ODMAH, zato ga je guardiola odbio... mislim, prvo za to, a kasnije je odbio i da od ljeta preuzme klupu jer je Bayern uigrana masina, odgovorni i marljivi igraci, bas po sistemu Guardiole... a istina je da ce biti najplaceniji trener, ali daje prihvatio man city ili chelsea imao bi JOS VECU placu... P.S. sjeti se samo Drogbe i Anelke...
ono mi je najbolje Guardiola je pokazao da nije sve u parama a postace najplaceniji trener na svijetu :) kazu city i chelse mu davali vise para to su bile samo price novinara jer city nije imao namjeru da ga dovede jer imaju povjerenje u sadasnjeg trenera a chelsea da ga je htjeo dovesti mogao je umjesto beniteza jer kako je Guardiola sad dogovorio sa bayernom mogao je i sa chelsea sto pokazuje da iako je na odmoru sklopio je ugovor nije nedostupan sto su pisali novinari
po meni pravo kukavicki potez otici u bayern jer ako Guardiola ima pravi kvalitet ( u sadasnjem timu barse njima trener nije ni potreban tako da ko god da je sjedio na klupi mogao je osvojiti puno trofeja sa barsom ) Guardiola je svoj kvalitet trebao pokazati u engleskoj pa sa kojim god timom jer u engleskoj ima najvise timova koji se bore za titulu ( u spaniji 2 real i barsa od ove sezone samo barsa sto potvrduje da im ne treba trener sa novim trenerom su jos bolji nego sa Guardiolom a u njemackoj bayern nema konkurenta prvi je na tabeli prosle god dosli do finala LP i ove ce daleko dogurati ) i sta ima Guardiola tamo dokazivati svoj kvalitet???
Patuljci osvojise sve sto se moze osvojiti,kako u klubovima tako i u reprezentaciji,a ti i dalje trazi bandere:-))
Kad ovaj pocne iskati za nekim spanskim patuljcima. Valjda ce biti dovoljno inteligentan da pored onog kloca i bandere ponekad ubaci Pizzara starog majstora. Nakve golove kakve je on dao oni mogu samo sanjati sa svojom tehnikom. Nadam se i da ce Martinez konacno malo bolje proigrati jer je Basti trenutno mozda 5 bolji po golovima i asistencijama.
Ta ce minhen,pored Gorazda!?
gumena glava Posto meni nisu mogli garantovat frisko pace i skembice svaki dan, prepustio sam Pepu poso!