Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasluziva :S sine r.o.k.n.i se
\"PRAVIJO\"!!!! hahahahhahahahahhaa
@hahaha jos je u funtama, a da ne spominjemo koliko je u eurima
I sta je Wenger osvojio u zadnjih 7 god.? Ako uporedis sa svim velikanima evropskog fudbala Manchester trosi skros malo a uvijek je u borbi ili osvaja titule!
Anderson 30 miliona funti Van Persie 24 miliona funti De gea 17 miliona funti Rooney 25 miliona funti Wengerovo najskuplje pojačanje - Cazorla 16 miliona EURA
jes, mancini inace voli krila. jes da je mali johnson otiso al ostali su...
Hajmo Ferguson peMzija, dosta je vise i tebe, otimanja, kradja i lopovluka. Neka ti sudije naprave oprostajno i vozdra.
Trener svih trenera! Nikad nije kupovao skupe igrace, a pravijo zvjezde od njih! Mancini moze samo kupovat, Murinho isti, Guardiola nije nikakav strateg neko imao beton ekipu! Ovo je jedini covijek koji zasluziva postovanja sviju!