Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospoda ljudi :)
da mi je cugati sa njima dvojcom
popice mu murinjo vino,a ronaldo probusit mrezu
Naprdio bi se ja njima obojici
FERGUSON NOSONJA
pep gvardiola je skratio karijeru murinju doslovno ju unistio,a fergusona je poslao u zaborav svi su mislili da je ferguson nepobjediv a pep ga je unistio totalno.
Jedva cekam - bice ludilo. Ako(kad) prodju Real voli bih barcelonu u polufinalu. Bolje je ovako kad se igraju dvije utakmice a ne samo jedna kau u finalu - igra se malo opustenije
Joj kako ce ih obadvojicu Manchini pameti nauciti iduce godine!
Ti si jedan gospodin Sir Alexe :D
Dva najbolja trenera na svijetu.
Dok je sjedio na klupi Barce, Pep je obojicu naucio pameti, Smrdinha sa kantanjima u El Classicu (5:0;5:2 itd.), a \"Sir Vojislava Seselja\" (Ferguson), otresavsi ga 2X i finalu LP.
The Boss - The Special one bice svega :))
Stari lisac hoce da ga napije pa pobjedi kakva taktika :D
GLORY GLORY MAN UTD..
naruci vazelin, hehehehehe