Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako mi dragog Boga, evo vec 10 godina sam neutralan. Al' ova djeca iz Zelje su za ono Sarajevo FC Barcelona. Bez preuvelicavanja. FC Barcelona. Kapa dole.
navijac sam Sarajeva, al vidi se zelja za igru, pokretljivi i sve , a ne ko ovi nasi uhljebi
Jbg., kolektiv brate. Nema zvućnih imena al' zato ginu jedan za drugog.
svaka cast komšije, fenomenalna igra, bez greške ,disciplinovano, jako, hrabro. Željo nikad nije bio bolji a najvece zasluge idu treneru, velikom stručnjaku brwwwww momci
Želim poručiti ovim šugavim papcima ili ti ga nazovi navijačima koji su do jučer navijali za Konjicki Igman a danas za FK Sarajevo i koji misle da je Sarajevo jače jer se zove po glavnom gradu i još seru ovdje po komentarima i pišu takve nebuloze da moj mentalni sklop ne može podnijeti taj papanluk, da mi se dobro naduvaju čega god žele i vrate kao povratnici na svoja sela i bulje u telad umjesto tekme. Pozdrav,ŽIVIO PAPANLUK al' na selu.
Heba cemo sad i Standard i Šipad !
Zeljo ove sezone od ulaznica i ucesca u Evropskoj ligi, zaradio vise para nego sto je trebalo Vincetu Tanu da kupi Sarajevo.
e stvarno si onaj pravi navijac zelja
lupetas i pises gluposti!
Војводина, Жељо, Хајдук, Партизан, Динамо сви напредују.. Моја Звездо шта си дочекала!!
dzaba vam novci moi sinovci..
komentar ti je u najmanju ruku glup! hajde malo realno posmatraj stvari?!
kakav komentar pjevam balasevica sta tije
Jel ovo željo osvojio Europa ligu ??? A nije jbt, tek treće predkolo, pih.
haj ne rise..
snow kad nakon 13 godina prodjes jedno kolo kvalifikacija, to udari malo u glavu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čestitke Željezničaru, sad kad dođe Standard morate shvatiti da niste favoriti i da najozbiljnije pristupite tom timu, bez imalo uzdizanja inače vam se može desiti isto ko što se desilo Sarajevu protiv M'gladbacha.
A desit će se!
ZELJO GIGANT DZAMIJE MI..
: Željezničar 3:0 100%
Kad Djelmić odigra kao Modrić a Bajić kao Higuain, Zeljo mora pobjediti...
Jedno veliko HVALA
četiri pobjede nije mala stvar,sad u banjaluku po bodove
Volim Te ZELJO !!! Sisajte ga malogradjani, pitarski zlodušnici, hejteri i papci. Zeljo je velicina! A svima vama ko god bili, koji volite i znate da uz borbu, rad, mladost, zalaganje dolazi uspjeh, sreca i nagrada kao sto je sad doslo Zelji zelim sve najbolje da i mi u ovom crnilu osjetimo djelic srece, zadovoljstva i ponosa.
novih 250 milja eura što znači da su do sada zaradili oko 600 milja eura,bravo zaradili ste sebi platu i klubu stabilnost