Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Inter...grehota bi bila da je ovo Bayern uzeo....kad se samo sjetim kako su na guzove prosli
Inter je imao fenomenalnog golmana i bolju taktiku,a Bajern ocajno ama bas ocajnu odbranu sto je na kraju i odlucilo utakmicu.Sve cestitke Italijanima ali i Nijemcima koji su pokazali kako se navija za svoje timove,a cestitke idu i naravno domacinima Spanjolcima koji su odlicno organizirali ovaj spektakl.
Bayern i Fk. Sarajevo like like like
Danas Inter, sutra Željezničar ! TM 87\'
COME ON YOU SPUURS !!! Tottenham 4 Life
Drago mi je sto je pobijedila ekipa koji ima Sulejmana među igračima, Bilal Ribery na suprotnoj strani i onako nije igrao..
mnogi izgleda nisu dobroni gledali utakmicu..mozda zbg cuge iltoga slicno..nisu vidjeli dobro...slazem se za demikelisa. i van bujtebna..da su losi..i da ih treba se rijesiti nema sta..al sve ukupno bayern je bio bolja momcad..imali su posjed lopte..vise kornera....napadali..a inter ko inter...zbog majstorije jednog igraca al prije greske odbrane bayerna..doso do pobjede...al i to je igra..cestitke interu...
Oderao guzeve ovim Evropskim Sampionima (eleminisao Engleski Sampion Chelsea, Njemacki sampion Bayern, iSpanski sampion Barcelona, a da ne nabrajam maje klubove kao Rubin Kazan prvak Rusije). Forza Inter! Inter zaluzeno prvak Evrope, a najvece zasluge idu Mourinhu. Mourinho proved once again that he can beat any team.
?!bas ovaj INTER igra \'ruzan\' nogomet, ja stvarno ne znam ko ono moze ledat a kamoli volit - \'\'pa samo se brane...\'\'?! FORZA INTER
Da sam umjesto Beckenbauera ja bih odmah poslije utakmice dao otkaz Van Buytenu i Demichelisu, tj prodao ih. Dva puta 2 na 4 situacija i Inter da dva gola, a inace najrealnije je bilo 0:0.
TO OLA MAJSTORE, NEK SI IM POKAZO KAKO SE IGRA!!!! ČUJ RONALDNO? MESSI? MA TA CE ONI, OLA JE KRALJ!
Bravo za nasega Stankovica,preokrenuo je bre tok utakmice u nasu korist.
Joj je.bes inter i bajern ja sam dobio flasu jack-a za opkladu :))))
Niđe veze
nije bolja ekipa pobjedila, samo efektivnija...njemacka dobija 4. mjesto, ali tek 2012, a ne 2011 da su pobijedili...pozzz zabarima