Odbijen zahtjev turskog kluba
0
Fenerbahçe neće u Ligu prvaka
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sgsd lektore \"imate\" se pise zajedno ;)
sve je to cionisticka zavjera
nepravda i korupcija koju sprovodi predsjednik turskog nogometnog saveza
Malo obratite paznju na pravopis
e cuj \"odmijena\" HAHAHAHAHAA, pa fkt, vi niste u stanju pravilno napisati rijeci, ako ih kopirate. Tresko je povjerovat\' da google translate pravi ovakvu gresku. Naucite pisati !
ne moze te reci nece a ono njih odbili.samo klikam bez veze
napravio copy/paste svog prethodnog komentara bez citanja - moje tipografske greske su irelevantne, a sarajevo-x ako ih vec pravi - mislim da ne bi smjeli barem u naslovima imajuci u obzir da su placeni za ovo (za razliku od mene)...
I tebi ažni @srblje nerode. Nisi to ti naš vrli srblje, nacionalista, velikan poput mene. Iš izrode, ne unosi zabunu u kuću našu koju gradimo dugo već. Mene prevarit jado? VRATITE MI PRAVOG BRATA SRBLJAAAA...
http://www.youtube.com/watch?v=upKShNRN4og
bio si brzi ;))) dobar ovaj lektor ;)))
TASLACIO SAM TI JA DANAS MAMU, PUNA JOJ PICA BILA BIJELE TEKUCINE
Lažna @tambura nerode. Nisi to ti naš vrli tambura nacionalista poput mene i srblja brata. Iš izrode, ne unosi zabunu u kuću našu koju gradimo dugo već.
**odbijen (a ne odmijen - ima te li lektora?) - i ja ko i vi (samo sto ja ne zaradjujem od reklama)
*odbijen (a ne odbijen - ima te li lektora?)
ODMIJEN?