Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinko odjebi od Turske bolji ti je i Freiburg i Bochum od Fenera. Osim BAlje i Bole nijedan se naš igrač nijue proslavio u Turskoj, Misketu je tamo propala karijera a Hajroviću zamalo.
Inace su nasi igraci uvijek dobro prolazili u Turskoj ;) ;) Miske, Hajrovic ..
De navedi jos nekog ,a ne ta dva samo.Sta je sa igracima koji su harali turskom poput bole i balje ?!
comaga haj malo procitaj ponovo pa stavi prst na celo
Dzeko treba seiku ljubiti ruku i pasti nicice uvijek kada ga vidi. Da ne bi njega, Dzeko bi i danas sutao loptu po kakvom Wolsburgu za 3-4 puta manju placu od ove u City-ju. Seikova ponuda Wolsburgu je bila jedina ozbiljna ponuda i u zadnjem momentu tadasnjeg prelaznog roka! Neka ovo znaju oni koji misle da je Dzeko nekakva svjetska klasa. Dzeku je dakle dobro placenim igracem ucinio seik svojim parama, a sto se tice kvaliteta Dzeke, sasvim prosjecan napadac !
nista gluplje nisam cuo odavno !!! :)
ovo mi slično kao Elvir Baljić
Ne, Elvir Baljic je imao strasnu konkurenciju u Realu i pri tome je jos bio slomio nogu (ili cak obje). A City je najobicnija izvikana karina od ekipe koju po Evropi rasturaju i najprosjecnije ekipe.
Jackie Walker
Momak je najuspješniji fudbaler iz ove yebene prćije svih vremena.Sad može da ode gdje hoće,nikome više ne mora ništa da dokazuje.
On je novcano najuspjesniji fudbaler (prije se fudbaleri nisu ovako bezmisleno puno placali), a ova prcija je imala podosta fudbalera mnogo kvalitetnijih od Dzeke. Recimo, Salihamidzic je za Dzeku bio profesor fudbala, igrao u prvih 11 u strasnoj ekipi Bayerna sa kojom je osvojio i titulu prvaka Evrope ali je bio daleko manje placen od Dzeke . I sada bi kao Dzeko trebao biti uspjesniji od Salihamidzica. Sta reci o kvalitetu recimo Susica, Sliskovica. Halilhodzica, Barbareza, Hadzibegica.....itd.. Pa oni svi su za Dzeku doktori fudbala.
Gospod@ Najuspješniji je zbog toga što je bio prvak njemačke i najbolji strelac bundeslige.Dva puta osvajao englesku ligu.Najbolji strelac reprezentacije.Novac nije mjerilo uspjeha(bar za mene).
Toliko je dobar igrač da ga kupuju umjesto poklona.
Kod braće Turaka će mu biti najbolje, domaća atmosfera, bratska, uostalom mi i Turci .. 2 države 1 nacija
A da ga hoce vise kupiti i da nikada vise ne cujemo za njega...svaki dan ubise sa dzeko ovo dzeko ono a on grijac klupe u manc...
Čuj,k'o da je Edin čokolada.Ako budete dobri ,mi ćemo vam kupiti čokoladu.
Teško će to ići
Jesu spacni
Nek mu je sretno u koji klub god klub da predje.
Idi brate jasta ces neg :)
naš najbolji i najplaćeniji igrač što je ikad igrao i .
Najplaceniji jeste, ali da li je najbolji to je drugo pitanje. Da se primijetiti da je karijera u silaznoj putanji, pogotovo kako su se i povrede pocele povlaciti. Sad se radi samo o tome da se uzme sto veca pinka. Da ne budem pogresno shvacen, bio mi je zakon, nijednu utakmicu njegovog kluba nisam propustao. Za repku je dao kolosalan doprinos. A i nije vise u godinama kad se grize za dokazivanjem, kao sto to cini Besic.
za*** se sto je otisao ko arapa a sada ce se jos zajebat i sa turcima