United i Chelsea ga žele
0
Fellaini: Ne tresem se zbog 25 miliona eura
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma to malo sad kao ne bi nigdje.. :D A jucer govorio da ces ici u jaci klub, i da je to neminovnost.. I otici ces ti uskoro, kakav Everton, kakvi bakraci.. Mancho je idealan za tebe..
sranje ko bajagi nije mu stalo do tih pisljivih 25 milioncica
Halo mentoli, od kada je u Engleskoj platezno sredstvo propala njemacka valuta zvana euro!
pa neki dan rece da hoce da ide vec u januaru ili na ljeto..
kakav prevod hahhahaha cuj ne tresem se hahahhahah
J:E:B:E:M:O I MI TEBI MAMU
J.E.B.E.M. ma.mu. navijacima CFC i MAN UTD
AKO NEMATE SREĆE U KLAĐENJU ISPROBAJTE MOJ SISTEM UZ KOJI DOBIJETE 22 SISTEMA POTPUNO BESPLATNO! BESPLATNO A OBEĆAVAJUĆE! GARANTIRAM DA ĆETE MEĐU TIM SISTEMIMA NAĆI BAREM 1 ILI 2 KOJI VAM ODGOVARAJU ZA VAŠ TIP KLAĐENJA I S KOJIM MOŽETE PROFITIRATI. NETKO JE NADAREN ZA VEĆE KVOTE I IZNENAĐENJA, DRUGI PAK ZA MANJE KVOTE I ZICERE. IMA ZA SVAKOG PO NEŠTO. SVIH 22 SAM SPOJIO U WORD KOJI VAM DOSTAVLJAM PUTEM MAILA AKO UĐETE U SURADNJU SA MNOM. SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. POZDRAV KOLEGE I SVRATITE NA WWW . ORGAN . BLOGER . HR