United i Chelsea ga žele
0

Fellaini: Ne tresem se zbog 25 miliona eura

Totalsport
Marouane Fellaini
Marouane Fellaini
Marouane Fellaini, 24-godišnji belgijski nogometni reprezentativac i član liverpulskog Evertona, trenutno je prilično atraktivno ime u engleskom Premiershipu.

Prošlu je sezonu Fellaini odradio na odličan način, a jednako dobro igra i na početku nove. Chelsea i Manchester United, dva giganta tamošnje lige, su počeli s pritiskom na veznog igrača i njegov klub, a u engleskim medijima se pojavila i cifra. Navodno je Manchester United spreman platiti 25 miliona eura za ovog stasitog veznog igrača.

"I? Ne tresem se zbog 25 miliona. Daleko je bitnije u toj priči napomenuti da osobno nemam niti jedan razlog za odlazak iz Evertona", rekao je na startu priče o mogućem odlasku belgijski internacionalac.

"Igram u odličnoj ekipi. Imamo fenomenalne navijače, imamo i dobre rezultate. I što je najbitnije, svaka nova sezona je sve bolja. Dakle, napredujemo, a bilo bi baš glupo napuštati ekipu koja je u usponu. Želim s Evertonom okruniti taj napredak", rekao je Fellaini, te kao da je time odbio moguće kupce.