Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican kandidat!Ne vjeruje kompjuterima, osnovna alatka mu je blok broj 4!Ofenzivne akcije crta u racunskim, a defanzivu na pisanskim tekama.Nekad zaboravi kako se zove a uzor mu je repr DDR a iz 1970 te!Po meni, Tutankamon i Karlo veliki bi bili bolji kandidati ,a ovaj drugi je i nesto mladi.Ali eto...vi kako hocete...
A sto ne kazes Fazlagicu,da si sa njim radio dugi niz godina,te da je samo zbog toga on tvoj logican izbor!?Koga je lik vodio,trenirao,kakve je uspjeh napravio? Od 80-83 igrao u Swansey-u,dao jedan gol,a trenirao je u Saudiji nekakve klubove za koje niko nikada nije cuo.Sigurno bi bas on motivisao nase igrace..Fazlagicu,sjedi 1!
"Reprezentaciju Katara je doveo na korak do plasmana na svjetsko prvenstvo", uvjeren je Fazlagić. U pm ja uspjeha... Pun nam je racku više tih koraka, daj ga više napravite... Kakav Hadžiabdić, ima kod nas u selu jedan dobro šuta loptu mogli bi njega???!!!
Jučer Magatha spominju, kad danas Hadžiabdić
Haj' Džemo ne ta🎸buraj... Pusti se ⚽ nije to zate'.. imamo mi stručnjaka dovoljno i bez tebe...
Spahu za selektora molim 😎
Izeta Fazlinovica za trenera makar bi kladionicari dobili
Nije to taj Hadziabdic
JASAN STAV NASIH VODENIH KONJICA JE SLJEDECI : ZAUZMITE SE ZA REPREZENTACIJU DVIJE TEKME PA IDITE KOD RODBINE NA BAKLAVE
Najbolji bi bio Murinjo,on je kod Bajre treniro 12 bikova bodaca ,zbog nesporazuma su prekinuli saradnj,velik poznavalac borbe taktike itd. S njibi rep.bolje napredovala nego s ovim ublehama. Nije covjek beze dobio nadimak Murinjo.
To je posao od nedelju dana. Treba Ciru dovesti u Zenicu i idemo garant na evropsko. A poslije nema veze, mi ionako idemo samo da se kvalifikujemo.
Marić, Buljan, Hadžiabdić,...
Oblak, Katalinski, Bogičević..... Petković..... i Džajić
Hadziabdicu svaka cast ali je Pape moj prvi izbor. Fina kosulja.
Mirsad Fazlagić bio prvi moderni bek u bivšoj državi. Špartao uz desnu aut liniju, gore dole. Pantelić-Fazlagić-Damjanović-Pavlović-Paunović-Holcer-Petković-Trivić-Musemić-Osim-Djajić!
dosta je vise trenera koji bi da se uce na nasoj reprezentaciji...daj il dovedite nekog ozbiljnog
Kaže hoće Fuad Backović za trenera ili ti ga Deen