Četvrti "mandat"
55
Fatih Terim preuzeo Galatasaray
Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas cudno da nije preuzeo nasu reprezentaciju... :)
Tarik Hodzic...ne cujem te sad...nemoj molim te vise da se ukljucujes vise...ne trebaju nam niko vise iz dijaspore..
Kao što je bilo rečeno falilo je samo oko 300000 hiljada eura. Ne znam zašto prave cirkus oko pronalaženja novog selektora kad se zna već od samog početka kad su predstavili moguće kandidate.
Ne usudjuje se Turcin u Bosnu nakon Zmaja Gradascevica.... Hehehe ;) I bolje je. Mizerno nisko smo spali, ako ce nam fudbal spasavati oni kojima smo do juce diktirali pravila igre.
Barbarez treba da bude na celu fudbalskog saveza jer je zasluzio...
jest vala, skoro neki pokeraski turnir osvojio
Pravi ljudi nece da imaju posla u drzavi gdje je sve sami kriminal,lopovluk,i gdje se sve gleda kroz pare.Bolje da se vrati i Safet Susic nego da bude Amar.Nikad on nece dostici velicinu svoga oca.Jednostavno,ne pristaje njemu titula selektora.Ljigav je on za to.
Crkni od zavisti pitarko!
@trir Ha ha ha.... Ja sam Gerila 😁. Sto me masmija ha ha ha.Bas ti hvala.😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bezveze trener istrosen ko sapun koliko je puta treniro Galata boga pitaj....
i opet će ovako. Otkaz, pa ko cuko njuškati oko Galate i ponovo upasti kao glavni trener kad neko drugi, treći dobije otkaz 😁
Pa zar neće preuzeti Zmajeve...Jašta će. Ublehaši i nadri novinari i njihova izmišljena sranja.
Dobra vijest. Barbarez naprijed.
Trapatonija za izbornika
kako nas brukaju oni klaunovi... o cijem trosku su hodali po istanbulu, i ko je to sve platio... cista iluzija je bilo ta terim bude selektor, s obzirom kakvi krimosi vedre i oblace savezom...
Pa zar ima jos neko da nije shvatio kako je ovaj preko BiH dizao CIJENU? Bas kao i Serbi i Hervati kada ih ne zovu tamo, a oni zaprijete da ce igrati za BiH.
zamisli, zaprijete da ce igrati za svoju domovinu, kako se samo usudjuju
@BhKaucosi1 skini mi se s kurcca posrbice usljiva
Radice on sa Zmajevima prekovremeno ako treba. Amanet je amanet.
Trenutno rukovodstvo NSBiH su veći prevaranti od nekadašnjih Pašalića, Ušanovića, Čolakovića, Dominkovića. Čast pojedincima. Ovakav način biranja selektora je nevjerovatan...
Ako je imao dobar ugovor Igor Tudor će najbolje profitirat dolaskom Terima