Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno momci, igrajte srcem, pa šta god da bude! Evidentno je da se mora još znoja uložiti za ozbiljnijeg učešća u Evropi.
AL ONI MUŠKI NE ZNAJU IGRATI
Atromitos kaze suprotno pederu!
Peder blaga rijec.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i treba :) sve najbolje iz zenice
otkrio covjek toplu vodu, de bgti, faruk, ne seri. ja cuse nacelavo osisat, i obrijat brkove, ako sarajevo bude i blizu prolaza, cuj muski da odigraju, pa imaju u gace da se useru kad se huligani oglase na stadionu, ima da ih urnisu da ne znaju sta ih je snaslo moze sarajevo... moze qrc
BORDO SVETINJA u Poznanu treba odigrati bez golmana. Sigurno bi opet imali više šanse nego s klocem Oštrakovićem na golu.
Velkoskog previše gotivim da bih mu sudio poslije jedne loše utakmice, a što se tiče Stojčeva, slažem se. Yebo mu Mališa pleme.
donekle si u pravu ali ko da igra? Ko da brani umjesto Oštrakovića? Malo se mi zavaravamo da smo pokriveni na svim pozicijama, priča o dva tima itd.
Moj hadzija,nemoze svak biti Zeljo.
Aj mrs iz kadra Hadzibegicu
treba da prime jos dva tri gola i da idu kuci....
OOO RUKFAS PA STA MAI..
Ovaj Faruk vazda nesto vazi oko Sarajeva! Popusti ba malo, udavi frajer
Kome smeta Europsko Sarajevo komeeeee komeee jel znate koliko je kostao svaki penal Puzigace i sad ovako da prosipaju oniliki novac ulozen
KoNeee
allo ba,,, pa nije to zeljo faruceee
Koliko kona ovdje hahahahahaha
oni sto su imali igrat odigrali su , izgubit kuci i nadat se prolasku , daj ba
ma sto ce ti pare kad ne znas da ulazes , svi oni koji su gledali prvi mec , svjesni su da su prejaki za nasu ligu ali za evropu nisu spremni ni za prvo kolo , lahko je harat seoskom ligom , likovi su preslabi u duelu , sebicni ,
Za to trebaju muda a ne misici a to placenici nemaju...