Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je tu cudno? Gleda tekmu na kanalu na kojem komentator komentarise na maternjem jeziku. Znaci odem sad u Engkesku i preko moba gledam tekmu na arenisport.
gleda preko arene, na svom maternjem srpskom jeziku :)
Sirotinjo, i Bogu si teška 😅
treba oporezivati ove bogatase, za nista ne zele marke dati... bijednik ruzni, neandertalac na hormonima, izdopiran
Mi igramo ove arapske plastike😢😢😢 a mnogi velikani engleskog fudbala 1890ih i 60ih i 70ih igraju u drugom, trećem pa I četvrtom rangu poput Ipswich Town🐴, Derby County🐑, Preston North End🐏, Sheffield Wednesday🦉 Sunderland🦁
ta ti je Plastika osvojila prvi trofej 1904, FA Cup. City je 1934. godine je imao 84 569 navijaca na svom stadionu, sto je rekord Engleske po broju navijaca, ako se ne broji Wembley. 2016 je Tottenham imao 85 000 navijaca na Wembleyu. U trecoj Ligi je City imao i po 30 000 navijaca na svom stadionu.Brate, ko ti brani da navijas za Preston North End, Wednesday , Sunderland?
Osjecaj ispunjenosti da si nekog zahebao, zaobisao neko pravilo, principijelnost i sl. ne mogu nadoknaditi ili zamjenuti bilo kakvi novci na ovom svijetu. U njegovom slucaju je nesto od toga a ne nedostatak love i da na tome zeli prisparati.
Kljikse promeni ime u kljik bejt. I stavi jos reklama da se covek moze lipo iznervirat.
Pa sta fali ustedit koji dinar na glupim tv kanalima koje ionako ne gledas? Iptv je zakon, €30 godisnje 4kott na alibabi imas sve moguce kanale svijeta.
Ipak brat koristi iptv
Jazuk.
E Erlinže, ispao si fukara prava.