Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan od najboljih golmana na SP-u ;)
imaš viška ovo "jedan od"
NIJE SAMO U TREBINJU
Dobar momak, kako i ne bi kad je Hercegovac, nije bukva bosanska
Zanimljivo kod našeg naroda, svi se sjete i vole rođake kad oni postanu neko i nešto, a dok im treba pomoći da bi to i ostvarili, ne poznaju se.
predivna slika....pomalo sam ljubomorna na njegovu Nikol:-)
A ja lijepa čeljadeta...odmorit' oči na njem' :D ... Em lijepo, em zgodno, em ljudina, em golman prve klase...šta još dodati ????
em zmaj :D
zeniĆanko ohani malo....nisi ti još pravo muško vidjela :) doduše on ima više para....ali ja bolje znam bosanski :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najbolji u premier legaue
Da Bi bilo TV snimaka kako Srbi i Hrvati navijaju za tu bosnjacku repku Bi reko hajde u redu nije laz. A ovo sta bosnjaci rade je prljava propaganda. Mi nikad necemo navijat za rezervat 23%!
konju gdje pise da tvoje pleme navija za nas?
Gde si kupusu? Jos nisi kreno "ukint RS"? Hahaha Gubi se 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koja balijska Propaganda. Trebinje navija hahaha. Znaci kad par bosnjaka u trebinju navija za tu repku onda navija i ostali grad???? Balijska lazna propaganda! Po njima cijel svjet navija za bosnjake.hahaha kompleksikasi
pa tih bar bosnjaka su ''svi'' ostalo se ne racuna, ne mogu se psi racunati, aa svasta
tih par bošnjaka ima par desetina hiljada koji će vam doći ako ih budete dirali, jer nismo svi sise tuzlanske i sarajevske koje umiru za bratstvo i jedinstvo puna bosna "balija" željnih da te skrate za glavu!
Srpsko Trebinje sere na golmana i balijsku repku!!!
Napvijed Asmive !
Tako je! Trebinjci su uvijek bili uz reprezentaciju BiH i uz ponos naseg Trebinja, Asmira Begovica. Naprijed Zmajevi! Ko' sto ona stara trebinjska izreka kaze "Ne more me pobijediti niko, jer ja sam ti iz kamena nikó!"
omiljen je on svugdje VOLI TE BIH :)
" u Trebinju je omiljeni, a ovih dana svi željno iščekuju nastupe naše reprezentacije " klix prestanite lagati ovaj napaceni narod
trebinjci navijaju za svoju domovinu,a ne kao neki da pale zastave... :)
Trebinjci navijaju za Srbiju! Znam, živim u njemu...
Kako ko ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (48)
I Zvornik je uz njega!!