Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi po 100 KM i kupite Vršajevića
Da nisu izbrisali onu što je prije dvije godine imala 80 hiljada sad bi bilo preko 200 !!! Al hajd.. nije ni ovo loše !!
Mislim da je dovoljno reći, da Sarajevo ima 105 hiljada like-ova na zvaničnoj stranici, a Seljo jedva 100000, a i to su jedva nafatali, plaćali za lajk, hahahahahahahahahhah. I još nešto: Nekome milijarder iz Malezije, a nekome plavi deda mraz, ili Brajlović. hahahha FKS1946
nekom trofeji u vitrini, nekom kara u ustima
Brajlović :*
nema vas pitara 100 000 ni na sjeveru ni na face.nema vas koliko ima nas manijaka.pa tjesite se furajte se.al zeljo je zeljo.sve se vidi sve se zna ko sta osvaja i ko je gdje.
dovoljno je reci : FKSARAJEVO ima vise !!!
bice da onih 3000 postetilja s grbavice ima po 50 profila na fb
a koliko imaju članova ovi što bi guze dali za titulu? da možemo izračunati koliko bi potencijalno pakaša bilo poderano da bi titula došla na koševo.
sve fejsbuk navijači koga boli karina koliko je na fejsbuku kad je tekma 1500 od njih 400 pravih navijača ove djece sa juga sto zadnju marku daju,sjever nafurani pametnjakovići koje pusti žena na 2 sata,zapad i istok ne postoji žao mi penzionera sto su ih otjerali sa cijenom karata,nista ni gore nije bolje stanje mislim na koševu,glupa internet nafuravanja
Dovoljno je reci... Za Želju se ne navija, za Želju se živi!
Pa Pitari dragi,ne znam zasto imate toliki jebeni komplex prema Zelji koji je za vas institucija.Vazda tvrdite da ste bolji od Zeljeznicara,a nigdje nista,nigdje titula....(pa to je isto kad bi navijaci Arsenala tvrdili da su najbolji tim u Engleskoj)...Sve osvojimo u BiH i vi trvrdite da se bolji od nas,uzmemo vam titulu prvaka na "vasem" stadionu u 90 minuti,i vi opet tvrdite da ste bolji,uzmemo duplu krunu, a vi opet tvrdite da ste bolji od nas. Izbacimo toliko igraca za repku,a vi opet tvrdite da imate bolju skolu fubala,da ste bolji.....Znam da cete,osvojiti titulu ove godine..al ne na igru i znanje,nego na jebene pare,sve cete redom kupovati. Budimo realni! Pametnom dosta!
Cuj osvojicemo titulu na jebene pare... Hajd onako posteno i realno, jel to nemamo bolji igracki kadar od vas ??
hahahaha,pa pogledaj koliko igraca igra za ostale selekcije repke i to ti treba biti dovoljno,....imaj malo obraza bo
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Klub skretnicara i sindikat radnika na zeljeznici je oduvijek bio iza begovskoga i carsijskoga velikana!!!
Evropski klub !!! AL U kURcU !!! hahahahahha
Ma vidjeti pitara da se sladi ahahahahah ma za nepovjerovat ahaah
ebay.com trazi "facebook"
glupi manijaci sa Grbavice :)))))) Jedina vam zelja u 2014 da Sarajevo predete po lajkovima na FB hahHAHAHAHAHAHHAHahhh
jedina željina marketinška kampanja za 2014-u, zacrtani cilj i program jest ''moramo preć pitare na fejsbuku''.
dobro je Bgm , kako je krenulo mislio sam nece se vise moci tu procitati nista o zelji , Bgm sam pomislio da je Tan kupio i klix :D