Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...još i sestri to sredi i okey je.
Mislim kad čovjek puno sjedi na klupi svašta mu pada na pamet...očigledno.
I onda se ja pitam sto raja mrzi ovoga kloca ...... Brijesce city ...... \" swatko\" hahahha Kad vidim ono \"w\" umjesto \" v\" izaziva mi nagon na povracanje .... Jeste li culi Soljanin snima duet sa Madonom bio konkurs trazila za duet i on bio najbolji haahahahhahahhahhahahhahahahhahaha Bosno moja divna mila ....
od sad, pa nadalje i ubuduće: Edin Džeko ©
Oni ti ga puse Edine, Edine, Edineeeeee
Napuši se balkancu spolovila
svi prenos prijatljeski utakmica na 4 fudbal .com
tko jej edin dzeko ovo je prvi clanak o njemu na klix-u
Sta li je Dzeko jutros jeo??? A jeste vala vise dosadni sa njim...
http://www.facebook.com/pjanicc
dijamant hahahahahahahahahaha kloc kloc kloc kloc
Dok je imao trenera (Plisek, Magath) da mu govori kako ce igrati, kad ce spavati, kad ce jesti, sta ce jesti i bio je neki napadac. Sad, Mancini mu nista ne govori i zato grije klupu. Nije Mancini nista govorio ni Ibrahimovicu, pa je ovaj igrao kao sat kod njega. Treba malo sam razmisljati, a ne stalno cekati da mu drugi upute daju.
Ovo mu je neko rekao da uradi, ziher ona razvedena zenska sto se slika i snima gola i tako izdrzava sebe i onog maksuma.
..kratak je put od dijamanta do škarta.
Kad sila udari u glavu, nije mu to trebalo. cuj brendirano ime, ee moj dZEKO
pobrkao si lončiće prijatelju..
Kite se tuđim perjem :)