Nogomet
0

Fabregas: U Barceloni moram trenirati dvostruko više

Totalsport
Cesc Fabregas (Foto: AFP)
Cesc Fabregas (Foto: AFP)
Cesc Fabregas izjavio je za sportski nogometni magazin FourFourTwo da mora trenirati dvostruko više u Barceloni, kako bi se izborio za početnu postavu, nego što je to morao u Arsenalu.

Španski reprezentativac stigao je ovog ljeta na Nou Camp u posljednjim satima prijelaznog roka iz londonskog Arsenala. I dok je na Emiratesu bio standardni član prve jedanaestorke, to nije slučaj i kod trenera Barcelone - Pepa Guardiole. Međutim, Fabregas ni najmanje ne žali što je povukao ovakav potez.

"Bilo je pravo vrijeme za odlazak. Ovdje moram raditi dvostruko više da se izborim za početni sastav", priznao je Fabregas.

Španac, koji je postigao treći pogodak u El clasicu protiv Real Madrida za pobjedu od 3-1, otkrio je još neke razlike između života na Emiratesu i Nou Campu.

"Ako izgubite u Londonu, još uvijek možete isti dan otići na večeru, živjeti svoj život i niko vam neće ništa zamjeriti. No, ako izgubite ovdje, svaki se kritičar obruši na vas kao najgori neprijatelj", zaključio je rođeni Katalonac.