Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pise u kuranu,pogledaj
@ezra je li ovo vadis iz nekog djela Dobrice Cosica??? ....vidim da mislite da vam je i tada bila parola \"srpskim nebom leti srpska ptica udisuci srpski zrak i nadlijetajuci srpse sume\"....srpstvo je vjerovatno bilo i prije Isusa, jel de?i Chuck Norris je srbin, je li tako ;)
Nadbiskup dubrovacki Ivan izvestava dubrovacku opstinu o raspravi u vezi mitropolitskih prava protiv barske mitropolije na papskom dvoru. U pismu pominje srpsko kraljevstvo koje je Bosna..\" \"...tria regna, videlicet regnum Zachlomie, regnum Seruilie, quod est Bosgna et regnum Tribunie. Et regnum Zachulmie extenditur vsque ad prouinciam Spalatensem, regnum Seruilie extenditur vsque ad prouinciam Collocensem, regnum Tribunie extenditur vsque ad prouinciam Dirachinam.\" ...Spiridon\'... patriarh\' Sr\'bljem i Primoriju (Patrijarh Spiridon potvrđuje Lazarevu darovnicu manastru u Ždrelu, Peć, 1376-1389) ,..Stefan\' Tv\'rtko..kral\' Sr\'bljem i Bosne..(Kralj Tvrtko potvrđuje prijašnje povlastice Dubrovčanima, 1378) ...Despot\' Stefan\', gospodin\' vsem\' Sr\'bllem i Podunaviju (Darovnica despota Stefana Hilandaru 1405-1427) Spiridon je patrijarh srpski ostali su srpski vladari koji su takodje koristi rec Srbljem.
haha pa vidi covjek necu nikad trofeja osvojit u arsenalu pa konta ode gdje cu bar nesto osvojit
ma nek ide, bolje je da ode, nego da citavu sezonu igra kao slina...
@ciki \"mali katolonski klub\"......hahahahahaha
Lazu! Arsenal je najveci sportski kolektiv na svijetu i nas kapiten sigurno takvu instituciju nece zamjeniti za mali katolonski klub. In Fabregas we trust !