Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šteta završit ća ko i Henry
Ispunio je osnovni uslov,zazvaljio je onog voditelja,dakle derpe je
Bravo majstore...
Mislim da cemu je vakat tome je i vrijeme...
Ako dodje imace mjesto da igra, Barca je proslu sezonu bruku utakmica igrala bez inieste ili xavia radi ozljeda, umora, a jos iniesta moze igrati po lijevoj strani u napadu a fabregas na njegovom mjestu u vezi. Puno je utakmica i jedno je sigurno nece presjediti na klupi ako dodje,jer nemaju nijednog ofanzivnog veznog mimo xavia i inieste na tom nivou da ih zamjeni trenutno tj da je u njihovom rangu.
naigrace se koliko i na SP ista postava u veznom redu spanije je kao i kod barcelone ne znam samo kako to njemu nije jasno :S
http://www.imcrew.com/?r=203581