Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini kladioničari koji imaju slike odigranih listića, a mozete ih i provjeriti jer ne brisu brojeve za provjeru!!!! Uđite i uvjerite se u profesionalnost ovog tima!!! Preko 30 000 kn profita u 2 i pol mjeseca, pridružite im se!!! http://betoholicari.bloger.index.hr/
arsenal ja največi favorit za osvajanje ,ali iznenađenja su uvjek moguća pogotovo kad se dođe do finala tada igrači koji objektivno nisu kvalitetni daju 120% svojih mogučnosti.finala fa kupa uvijek su neizvjesna bez obzira koje ekipe igrale ,često i nižeranigarane ekipe namuće favorite.
Arsenalllll
Evo prilike za topnike da napokon prekinu post. I to kakva.