Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
StO je smijesno kad pojedinci ostave komentare a neznaju koliko je 2 i 2 @ anonimus StO se tice rasipanja para to je jedini fudbalski Klub koji je bez centa kredita i nebrini imaju oni dovoljno da se rasipaju Ali ipak to necine nego se solidno ponasaju
SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY
Vedooo zabi im ga majke ti....
vise bi me obradovalo da se nisu vratili
Bolje Celik proslavio sto su Olimpika uzeli i ostali bez evrope nego Bayern koji je tu istu Evropu pokorio . Tuzno ali istinito.
e JBG Bayern jes masinerija, al sta kojim slucajem (i sam vjerujem da ce finale proci bez prblma za Bayern) bayern popusi u tom finalu, izgube i njima ce bit do slavlja za titulu L.S !!! daj ba, imaju neke teorije, puste igrace nek slave, sve sto mozes danas ne ostavljaj za sutra !!!
tave ovdje smijesne komenta neznaju koliko je 2 i 2
Koji debilizam ovog Bajerna, mslm svaka čast za igru, al nema slavlja, prema navijacima su 0
sad bi bilo lijepo da im vedo uzme kup , hahah kako bi im se smijao :)
ti si onaj kompleksas sto je tvrdio kako ce Mandzo fulat penal u finalu. sta sad imas reci bijedo ljudska?
sreca njegova sto nije pucao penal , eto sta :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dosli su sa Airbusom A380-330. Ne znam zasto toliko raspianje sa parama?
Pa nece sa vajburgom doc
Redovna linija ,sta ti je covece
PRIKAŽI ODGOVORE (1)