Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za objektivno i nepristrasno izvjestavanje....ja cu samo dodati da je u tom istom takmicenju igrano mnogo vise utakmica,medju kojima je i susret Nefci-Partizan 1-2 u prvom mecu u Beogradu bilo 3-2 za Partizan tako da je i beogradski tim sa ukupnim rezultatom 5-3 obezbijedio nastavak pomenutog takmicenja....
puno je 7 komada nije sarajevo amaterski klub
Svaka cast komsijama mada mi je zao Bilih, moje srce je samo za njih u komsiluku ostali su nebitni.
Nisam na zalost momentalno sam u Beogradu zbog nekog posla ali sam gledao utakmicu. Nisu imali srece pa ga yebi.
Glupi pitari se vade na priču da je Borussia skuplja 20x i da je to bilo za očekivati, a šta je sa RNK Split, koji je od Torina jeftiniji 452351x i izgubi sveukupnim rezultatom 1:0 i to prime gol iz veoma sumnjivog penala?????
Momcino pise se SUMNJIVOG jbmu prAvopis
Je*em mu dioptriju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dinamo i rijeka drugi put zaredom igrace evropa ligu.i onda bosnje ismijavaju hnl.a malo je falilo da i split i hajduk prodju dalje.
Dinamo, Rijeka idu dalje. Šteta sa Split, Torino prošao zahvaljujući sumljivom penalu, jedini gol u 180 min.