Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bujrum Sarajlije :)
Mrzim kad napisem top komentar pa mi klix posalje 1253 notifikacije :-\
Obrezani,razocaracu te,not interested in men ;),zao mi je vcrs od mene kur.ca neces primit :),al naci cemo ti nekoga da te izkarindja da ti tu napetost otkloni :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel amidža zna za ovo?
šta tebe boli, imaš malog želju koji nijednu utakmicu u evropi nemože igrati na Krmetnjaku.
Tituleeeeeeeeee to je bitno ... a i to što imamo vlastiti stadion a ne igramo na gradskom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sarajevo je je svakako dobro doslo na Bilino Polje ,ima da pokazemo kako se navija za klub Sarajevo ,Bilino Polje je najljepsi stadion u BiH a i sire ,kako god bit ce pun stadion !!!
Ma najbitnije je da se promijenilo ime stadiona i da je to donijelo nula maraka u kasu. Do sada je moglo biti sve završeno na obadva stadiona u Sarajevu da se ne pati od nekih malih inata. Zašto Asim Ferhatović Hase - Gradski stadion. Da su iznajmili ime Coca-Coli ili nekome ko se želi reklamirati od velikih, sigurno bi sa tim nazivom sada stadion već imao sve što je potrebno po propisima UEFE. Isto vrijedi i za Grbavicu.
sramno....
Nikada jedan bh. klub nije bio ovako blizu plasmanu u grupno takmičenje. Ako Sarajevo ne ostvari ulazak u Europa ligu cijela bordo priča će završiti na samom početku. Sa toliko kvalitetnih igrača, bez povreda i hendikepa, uz protivnika po mjeri, nema opravdanja! Inače će amidža morati opet odriješiti kesu ako žele zadržati ovaj fond igrača i ispoštovati ugovore.
Jesi možda prije 10-tak godina pratio susrete između Želje i Newcastlea te Sarajeva i Besiktasa?? Ako ne griješim našim klubovima je to tada bila preostala stepenica do grupne faze Lige prvaka i Kupa UEFA...
Forza Sarajevo! Pozdrav iz Tuzle
Nemoj da to Amiđa napravi za 7 dana sve , sa hajrom da mi prodjemo aBd ..
Istom Sarajevo izbaci jednu instituciju poput Borusije. Draže mi je Sarajevo, moje je, ali realno nemaju kvalitet za izbacivanje ovog protivnika. Zapravo očekujem debalk Sarajlija sa ukupnim rezultatom 6-8 naprema 0.
J aponiženja za glavni grad leleeeeeeeeeeeee
Mogli su komotno objaviti da cemo igrati na Wembley-u, jer su sanse za prolaz realno male :)
Dislajkeri, pokusajte se dozvati pameti, mada je ocigledno nemate
kakav prolaz sta lupate..sve ispod 7 kom u dvije tekm je uspijeh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UPAMTITEEEEE!!!! PRVA TEKMA 0:3 I KRAJ PRICE!
blago vama plavi kompleksasi hajte vi u focu u subotu.
nece biti prolaz ove godine , ali bice u iducim sezonama , a ti ces se citav zivot sjecat namjestene titule i 10 komada od izraelskih giganta koje grci jedu za dorucak , jado jadni idi ivici na mezar istice mu .
ma savezu je interes da kažnjava klubove za petarde baklje nije njima u interesu napraviti koševo,šta ih boli kar.ina
Borussia ce na zalost uskratiti to zadovoljstvo Zenicanima. (to kazem jer po pravilu fulim rezultat)
Tek sad tan vidi kako se za***...bolje da je kupio orasje siroki ili celik....ovako ce mu se smijati pola drzave....
Ljubomora ri prelazi na drugi clanak, strunfu
Crkni mali plavi !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pazi šta piše" ....potrebno je natrkivanje određenog postotka sjedećih mjesta, ...." Hahahaha vidi greške u kucanju, čuj NATRKVANJE, hajd dešava se ali ovo je vama klixovcima nasljeđe iz doba SA-X, nikad ne pročitate šta detaljno šta napišete, pa majka mu stara ovo gledam godinama, ovo je hiljaditi put.
hajd neka i ostali vide evropske klubove,a sta se keljini navijaci javljaju vi gledajte seriju zehra hahahaha kmeek keljo kmeeek