"Slučaj iseljenja"
0

Evra ismijao Ronalda, Portugalac prekinuo glasine o problemima s ovcama

N. K.
Patrice Evra se narugao prijatelju i bivšem saigraču iz Manchester Uniteda Cristianu Ronaldu nakon što su se pojavile glasine da je portugalska zvijezda napustila svoju kuću zbog obližnjih ovaca.

Naime, manje od sedmice nakon povratka u United poslije 12 godina odsustva, Ronaldo i njegova porodica iselili su se iz njegove vile vrijedne oko 8 miliona eura u Cheshireu, a glasne ovce su, kako se pričalo, jedan od razloga, tvrdi The Sun.

Ronaldo je pravi profesionalac i oslanja se na odmor i oporavak čak i više nego ikad prije napunjene 36. godine, ali njegov PR tim demantovao je da su bučne ovce uzrok tog poteza, označivši tvrdnje kao potpune izmišljotine.

Međutim, to nije spriječilo Evru da se našali.

Evra je iznenadio svoje obožavatelje postavljajući na Instagramu video s broda gdje Francuz prevozi ovce držeći zviždaljku u ustima.

"Ne brini brate Cristiano, odmičem svoje ovce daleko od tvoje kuće. Pastirski gospodin", napisao je Evra ironično našalivši se sa svojim prijateljem.

Inače, Evra je na svojoj sreći i pozitivi na internetu stvorio brojne obožavatelje te ih redovno zabavlja šalama. Zbog toga mnogi Francuza i ne shvataju ozbiljno.