Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
clanak za po pisati,aj makar mi dajte 5o lajkova..kafa svakom od mene ;D
kako si natuko toliko lajkova ? :D
Volio bi da ode samo da se Realovci i navijaci Barce prestanu svadjat ko je bolji
Koju gomilu gluposti ovaj ispusti iz usta majko moja. Po tvom bi sam ronaldo trebo izaci na teren. Pa majmune pa valjda ti znas da je fudbal timski sport. Koliko je puta messi predriblao sve zive na terenu i zabijao? Ne znas ni ti sam. Nema broja. U redu, do mu loptu xavi, nedje na sredini. Ko ronaldu daje loptu. Koji krkan ovaj evra.
evo mene opet,ovi sto su mi dislajk nek mi se jave da im platim kaficu...
mesi je vanzemaljski igrac,sto se tice klubskog fudbala najbolji,brojke govore same,ali da bi bio najbolji na svijetu,kao nekad njegov zemljak maradona,mora imati reprezentativnu karijeru i uspijeh,a tu ga nema ni na mapi,gubi se ko abdest,pogledajte golove koji se prikazuju,ni jedan u dresu, ZAKLJUCAK,mesi bez barce,tacnije xavija i inieste nebi bio to sto jeste, C.RONALDO ima i jedno i drugo,ne volim ga ali to je cinjenica
a koliko bi se lajkova nakupilo ako se gu.za obeca
Nadam se qme da nisi obecao fuka u vatri, morat ces kredit dignut da nas pocastis
konacno jedan dobar odgovor,sta cete covjek zna...cr.7 zna sam,a messi ima pomoc veliku od inieste i xavia..
Crncugo, pametnije ti je da ides brati pamuk nego sto konentarises Messijevu igru. Ono sto je Messi postigao necete postici ti i tvoj p.e.de.r.cina Ronny.