Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bilo uslova, niti nekih stvari koje su se morale uraditi. Ovo je bio poziv na jednostavni dogovor da se razmijene misljenja, medjutim nasi ljudi ni za to nisu sposobni.
Kako brzo dođe na naplatu korona titula!
Svi se boje vice
Da ste pozvali na sastanak u vrijeme korone kad vam je Vico obezbijedio titulu... Možda bi neko i došao. Doduše, možda ste se bojali širenja zaraze?
Dajte više prekinite ovu šuplju priču. FKS je bio za nastavak sezone, i sam Amar Osim je rekso da je sezona prekinuta zbog Borca. Drugio, Zeljo jevpustio Velez radi boljeg rasporeda u trecem krugu, i tu se izradio…. Prema tome, fakat je dosta više o tom corona mitu…..
@ja1977 vidis i sam o kakvom mentalnom (ra)sklopu se radi, dzaba njemu i nacrtati. Kriv quratz niko nije ispravio.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta je Wwin liga, prvi put cujem?
Zovite Vica i Borac,mozda vam oni dodju
Gdje je bilo FK Sarajevo kada su sudije iz ovog ili onog entiteta, ove ili one interesne skupine, kasapili druge klubove? Godinama. Nikakav ovo nije poziv za ozdravljenje BH nogometa vec za spasavanje Sarajeva. Najskuplji tim u drzavi, ne mogu se s loptom sastaviti. Pa jesu vas paše moje i protiv Zelje krali, protiv Zvijezde 09... neka vas.
Nije vam tajming baš najbolji.
Ostavili ih na seen
Nasa posla.Kao kad neki izadju da strajkuju a druge boli kuratz.A onda kad ovi drugi ozadju na syrajk krivo im sto ih ostali ne podrzavaju. Najravoucenije, glupe ljude i treba hebavati,bolje i ne zasluzuju. A Bosnjaci ni drzavu ne zasluzuju,vec cobana koji ce ih iskoristavati.
Licemjerni niko se ne boji Vice nego vam samo vracaji kao bumerang vas odnos prema drugima
Bla bla bla, vas odnos prema drugima, mi smo moralni vi ste nemoralni i te price. Joj lafine i lafinasa to oci nisu vidjele.
Poruka je jasna, samo smo se provalili bezze.
Nema titule,nema kupa,mazanje očiju se nastavlja
1000 baklji na utakmicu reprezentaciije prekid utakmice 100 000€ kazna to je jedini nacin da ih udaris po djepu i to radit svaku utakmicu onda nema menadzera za repku nema transfera nema para to sto on nastima titulu borcu i kup to je usput u repki su pare prave a to kad se suspenduje na godinu dvije to je vec problem ..NAZALOST TO JE JEDINO RJESENJE
nasilje nije rjesenje, trazite da sude neovisni sudci iz drugih drzava, ako su vec ovi nasi korumpirani, zalite se FIFA, UEFA, neka oni vrse pritisak na NS. Ima mnogo vise pravnih nacina, jer baklje i nasilje nikome nista dobroga ne donose
igraci Tuzle sjede na terenu a vi igrate
A sto to lazes?
vako bi vam bilo i da se zarati..... pa vi pravite drzavu Seljajvo....
Samo smo nemoć pokazali onim prekidom. Znali smo sve i trebali smo ih igrom pobjediti, ali to se nije desilo! Prekid je bio pokazivanje nemoći i nije trebao nimalo! Nije ono nivo FCS!
A da im je Vico dao titulu oni bi je se kao odrekli... kakvi mitomani
o corona tituli sirite hajke, najebemo vam se svima majke