Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda nije najjača liga na svijetu,ali su zato uvjerljivo najzanimljivija liga sa strašnim klubovima. Lijepo gledati ovu mrtvu trku,nadam se da će ovako biti do kraja !
ja kad sam pisao da će City imati pad forme radi LS svi su mi udarali minuse ali eto
ja kad sam piso da ce united bit jos gori nego sa van galom,svi mi udarali minuse,al eto :D
Nije otkinuo, ljudi vodili, držali kontrolu nad utakmicom a ovi nekako izjednačili.
@baboatif1 i to iz nepostojeceg penala :)
Je li iko gledao sta sudije rade Arsenalu? Pa onaj linijski je rodjeni brat od onog naseg sto je bolestan sudio pa svirao nepostojece ofsajde. A glavni sudija dade crveni karton Xahki za podapinjanje na suprotnoj polovici terena, prvo u historiji fudbala. ALI DZABA VAM