Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wenger je već godinama , mislim nekih 8 godina u nazad pravo uspiješan ;)
Al baš ono pravo
za nas je pape trener stoljeca,taman da deset fifa kaze da nije.Ha ya
Safa je munja!
sve je ovo ok al ARSEN WENGER hahahaha pa sta je on osvojio prosle godine ? ovo treba da dobije jup hejnkes i tacka
Ma u nasim ocima on je trener desetljeca..!
Pa normalno , Sajo ima takav tim da je rezultat oćekivan a da bi se našao u odabranom društvu mi moramo saćekati još 12 mjeseci a on u Brazilu ostvariti makar 6 pobjeda.
Nagradu će naravno dobiti trener svih trenera Jupp Heynckes Ali bilo bi fino da je i Papet u igri
Bice Pape poslije Brazila medju prvih deset. !
,Pep ga podero u svakom pogledu.
Domaca stoka o tome kako Sajo 'zaposljava' familiju, a strana, neopterecena evropska glava ga pominje kao jednog ko zasluzuje biti kandidat za ovu nagradu, kao sto i treba, skupa s Cirom! Udarite se nogom u dupe i pocnite postovati tudji uspjeh koji dolazi teskim radom i trudom, sta mislite da Sajo ima 3mil platu gdje bi bio, covjek radi za minimalac.
Zasluzio si Pape priznanje, svi smo uz tebe !
sumnjam da će safet dobiti tu nagradu, ali biti na toj listi je već svojevrsno priznanje, a sušić je to i zaslužio, rezultatom i priije svega skromnošću, bez velikih izjava i preseravanja, što nekima na ovoj listi ide pravo dobro...
Prije nego sto komentarises, procitaj tekst. NIJE NA LISTI ? PITAJU SE ZASTO NIJE NA TOJ LISTI...
ma bit će ako nije, samo opušteno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve zahvale Susicu! https://www.youtube.com/watch?v=BWzR2izTP8I
Mislite li da su Španci ili potekli od španaca najbolji treneri? Sumnjam! Ali neko im strašno drži cijenu i leđa. Postali su monopol i U evropi i u Svijetu jeli to ispravno ili će opet pući afera.
Pa inace te nagrade rijetko imaju smisla i kod igraca i kod trenera. Vise se gleda ime nego stvarni rezultat.
pa moze