Bez senzacionalnih novosti
3
Euro: Prandelli skratio spisak na 25 imena
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazzini?
Matri,Pepe,Santon ????
Buffon Maggio Barzagli Chiellini Balzaretti De Rossi Pirlo Marchisio Montolivo Balotelli Cassano
Buffon Maggio Barzagli Chiellini Abate De Rosi Pirlo Marchisio Nocerino Giovinco Di Natale Forza Italia !!
koga interesuju ovi zabari, mafijasi koji i termine rekreacije stimaju, gonite ih u tri zdapi ma.t.e.r.n.e koga interesuju ovi zabari, mafijasi koji i termine rekreacije stimaju, gonite ih u tri zdapi ma.t.e.r.n.ekoga interesuju ovi zabari, mafijasi koji i termine rekreacije stimaju, gonite ih u tri zdapi ma.t.e.r.n.e koga interesuju ovi zabari, mafijasi koji i termine rekreacije stimaju, gonite ih u tri zdapi ma.t.e.r.n.ekoga interesuju ovi zabari, mafijasi koji i termine rekreacije stimaju, gonite ih u tri zdapi ma.t.e.r.n.e koga interesuju ovi zabari, mafijasi koji i termine rekreacije stimaju, gonite ih u tri zdapi ma.t.e.r.n.ekoga interesuju ovi zabari, mafijasi koji i termine rekreacije stimaju, gonite ih u tri zdapi ma.t.e.r.n.e koga interesuju ovi zabari, mafijasi koji i termine rekreacije stimaju, gonite ih u tri zdapi ma.t.e.r.n.e
Bosnje jel\' kupujete talijanske dresove? oce biti opet šore od Stoca do Viteza ?
upravu si i to moraju biti 3 golmana i 20 igraca
upravu si i to moraju biti 3 golmana i 20 igraca
Nije ovo konacan popis jos dvojica otpadaju poslije sutrasnje utakmice sa Luxenburgom . Samo 23 igraca mogu ici na euro .GLUPANI SA KLIX-a !!