Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, da, da...bitno je da je on igrac JUVENTUSA, iako je ovdje rijec o utakmicama koje nemaju veze sa JUVENTUSOM...bitnije je ovo, nego vijest da je JUVE osovjio scudeto ( 30 )....balonje balave, ovdje je jedino bitno to da ce najvjerovatnije zbog ovih novinarskih sranja propustiti EURO...STRAH od jakog JUVENTUSA, jer jak JUVENTUS znaci jaka Italija...a svi znamo sta se desilo 2006, kad je Italija bila jaka...STRAH STRAH STRAH, JUVE JE TU PONOVO
ADP10 potpisujem svaku rijec ! ! ! ! Fino alla fine ! ! !
Da nije juve izbačen,inter još nebi ništa osvojio! Zahvalite juventusu što vam je poklonio titulu! :)
možete ga vi lagano dudelange interu, nigdje vas nije bilo 6 godina. za razliku od vas, mi smo gospoda od kluba. a ne lopovi i šibicari kao vi.
Idi malo pogledaj tabelu i plači! Pa ako ste spali na to da vam Juve usvaja titule,onda tebe treba da bude sramota što navijaš za inter. Poklonjena vam je titula 2006,koju je juve osvojio na terenu. Ovde je najveci problem,što u ovo sranje juventus uopšte nije umiješan,ovaj igrač je igrao za Bari kad su se desavala ta sranja,ali novinari a mazge galiani i morati i mnogi ljudi u savezu italije koji navijaju za milan i inter,žele da ponovo na neki način slome juventus,jer ovaj klub ima sve predispozicije da ce dugo bit na vrhu talijanskog fudbala.
e bas si glup Mario Stagliano, advokat i bivši šef kancelarije za istrage FIGC-a, pričao je za RadioCacliomercato.it o događaju koji je zadesio italijanski fudbal. \"Juve ne rizikuje ništa. Bianconerima se ne mogu oduzeti bodovi, pa Scudetto nije u opasnosti, pa čak i da je potvrđeno učestvovanje u ovom namještanju. Navijači Juventusa mogu biti mirni.\" U toku dana se pojavila i informacija da Juventus može izgubiti Ligu Šampiona, ali Stagliano se ne slaže sa tim... \"Ako savezni tužioci dokažu da je došlo do povrede člana 9 na isti način na koji su Carrobbio i Bertani svjedočili, Juventus bi se gledao u vrijeme kada se to desilo, a tada je Conte bio u Sieni. Učestvovanje u namještanju bi moglo da zabrani učešće u evropskim takmičenjima, ali sam uvjeren da će se ograničiti vremenski period, da će se odnosti samo na vrijeme kada je do namještanja došlo.\"
kao što sam i jučer pisao za ex juventina criscita, evo opet ista stvar iz ološkog, kriminalnog, mafjaškog i kretenskog tima. povraćoka i bljuvotina od ekipe, treba ih doživotno izbaciti iz serije A, sve titule dodijeliti interu i milanu. umro bih od stida da sam navijač ovakle bljuvotine od kluba. forza inter! te amo per sempre - curva nord!
....naravno karte placaju oni koji mogu to priustiti, i oni koji imaju dovoljno godina za takva putovanja...
Robespierre- da nisi glup kao sto jesi, znao bi da u toj \"maloj, nebitnoj\" drzavi postoje udruzenja \"za tebe glupih\" navijaca vecih europskih klubova...i da nisi glup kao sto jesi, znao bi da su ta udruzenja priznata od strane kluba kojeg podrzavaju....a da nisi glup kao sto jesi, znao bi da to znaci da od kluba dobijaju odredjen broj ulaznica za utakmice, znaci oni posebno posalju u \"malu i nebitnu zemlju\" karte koje su rezervisane za to udruzenje...a da nisi glup kao sto jesi, znao bi da se organizuje \"pracenje utakmica sirom ove male i nebitne drzave\"....ali kako bi ti ovo mogao znati, kad je za tebe i TV jos uvijek \"cudna\" sprava...
Bože, Bože....kako li je biti navijač kluba koji igra miljama daleko od mog doma i čiji stadion mogu samo na razglednicama gledati...kako li je galamiti ispred malog tv prijemnika kao retardirani bezmozgaš, koji je sam među 4 zida sa tom čudnom spravom zvanom TV. Kakav li je osjećaj kad pomislim da igrači a bogami i veliki dio navijača nema pojma gdje se nalazi moja domovina a kamo li gradić iz kojeg ja bezgranično podržavam svog evropskog giganta. Bože, Bože...kako li je....kako li je ???
glup sam, i ne znam sta pricam :)
braov za uredinaka inace intereovg navijaca cccc nasto se spali cccc
gonite mi ove zabare s ociju, j.e.b.e.m im svima ma.me u stau, stimaju i termine rekreacije, zabarska go.v.n.a gonite mi ove zabare s ociju, j.e.b.e.m im svima ma.me u stau, stimaju i termine rekreacije, zabarska go.v.n.agonite mi ove zabare s ociju, j.e.b.e.m im svima ma.me u stau, stimaju i termine rekreacije, zabarska go.v.n.a gonite mi ove zabare s ociju, j.e.b.e.m im svima ma.me u stau, stimaju i termine rekreacije, zabarska go.v.n.agonite mi ove zabare s ociju, j.e.b.e.m im svima ma.me u stau, stimaju i termine rekreacije, zabarska go.v.n.a gonite mi ove zabare s ociju, j.e.b.e.m im svima ma.me u stau, stimaju i termine rekreacije, zabarska go.v.n.a
ADP10 @ jesam Milansita ali svaka ti je na mjestu Forza italia, forza Milano :D
buraz nisi jedini, i meni je svabo namjestio njegovu sestru