Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivana VIdmar? Ma dajte ljudi, meni k\'o Hercegovcu ide njen naglasak na neku stvar!
Najbolje je da ne komentarisu nista,samo neka nam puste sliku i zvukove sa stadiona ,nasi komentatori su izvan lige i samo pokvare ugodjaj gledanja tekme.....
Kao uzoran gradjanin obracam se Federalnoj Televiziji zbog uznemiravanja gradjana koje vrsi preko takozvanog sportskog komentatora Borisa Bilica!
Na zalost,bht i ftv imaju najNEsposobnije komentatore i uopce radnike,sto je naravno rezultat zaposljavanja preko mita i preko stele.... Ali hvala Bogu ima stranih kanala koji ce prenositi.
Pored prenosa na Eurosport i Eurosport2 ko će gledat FTV i BHT :))
Kako vas nije stid da prenosite sa ovakvom kvalitetom slike, mislite da su gradjani toliko blentavi. Naravno da cu gledati negdje drugo...
Pored ARD/ZDF na digitalnoj satelitskoj, i to BEZ REKLAMA, niti prije, niti poslije, a POGOTOVU NE ZA VRIJEME TEKME, ne pada mi na pamet gledati ijednu tekmuna ovim nasim kanalima, kamo li slušati ove \"stručnjake\" sa istih!
Mjesec dana frižidera punog pive i masne meze+daljinski...sex&žene zdraO! yeah!
nepada mi na pamet da gledam one silne reklame tokom utakmice ..nekakvi bageri po ekranu svake 3 sek ..ljepa digitalna :D zivio ko je izmisli da ove nase ublehe ne gledam !!!!
već me strah komentatora, a i onih reklama od pola ekrana...molio sam se da ne bude Boris Bilić komentator, kad ono jeste...ogadi mi lik već sad EP...hebiga... :(
Hvala Bogu pa postoji CS. Zakleo sam se poslije svjetskog i onih vuvuzela da nikada više neću gledati niti jedno niti drugo prvenstvo na lokalnim stacama tj. bht i rtrs. Lgano ove godine HRT 2 a vam ko **** *****. Šuko za k*** me vuko i ostali vrli komentatori naprdujte nekome drugome meni hvala dragom Bogu više nikada nećete. A o slici koja kao da je ofarbana vodenim bojicama ne treba trošiti riječi. Lijepi HD ;)
Znači opet pola ekrana reklame. Karamehmedoviću umri.
Mislim da je realno, zbog kvalitete samo slike, da nećemo gledati na ovim televizijama.. Eurosport prenosi isto tako sve utakmice, kao i susjedne nam zemlje... a kamioni i bageri se ne parkiraju u šesnaesterac čitavu utakmicu....
JA SE NE BRINEM-SATELITSKA ME DOBRO SLUZI I NISAM OVISAN OD lokalnih TV stanica
PTPC bankrot?