Kvalifikacije za EP
0
Estonija šokirala Slovence
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Estonci i Slovence i Srbe i sve deru al nas nemogu ! mi smo ih fino 7 0 ! :D !
Rodi se mali Bosanac. Mama ga okrene prema Sloveniji i kaže - eno sine, tamo ćeš raditi. Rodi se mali Slovenac i mama ga okrene prema Bosni - eno sine odakle ti je otac.
copy/paste sa index.hr
Samo je krajnji jug Slovenije Balkan. Slovenija oko 13% (kranji jug Slovenije)
Sve je to trecerazredni nogomet, vjeruj te mi.
nije ona glupa krava,slovenija jeste jednim dijelom na Balkanu,je si li ucio granice balkana.Juzno od save...pogledaj kartu..wikipediu...,geografiju za osmi razred (ako ih imas toliko)
pa kaj se zgodilo lega slovenc, dajmo fantje porka madona, bosanci hudici so zmagali estonijo 9-0 v dve tekmi. pa uglejte se na Bosno ,sampioni so zmagali belorusijo 2-0 v minsku
Glupa kravo, otkad je slo na balkanu?
Ma Slovenci su mi najmrzi narod na Balkanu nakon Srba, neka su ga popusili...
CG a ne Makedonija :)
Barazlije: BiH Srbija Hrvatska Makedonija
gremo slovenci