Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Safet Susic na aparatima
Toliko se energije utrošilo na članke o nekim našim poznatim reprezentativcima,a po običaju oni iz sjene naprave ovakve dobre transfere. SRETNO ZUKANOVIĆU !!!!!!
Zukanetti :)
@bruce svaka cast, dobra :)
Nije fer da Zuka predje u Inter a amidzin jazavac Svinjo od malena navija za Inter i od januara je na korak od prelaska na "San Siro" sto bi neuki novinari rekli :)
i ne odvede ga medjed na svijetsko.
Kad bi Susic imao obraz, na ovu vijest bi se zacrvenio.
Popusi ga Safete! Gnjdio jedna jedna korumpirana! Jebo te cirkular iz Krivaje!!!
Bojim se jos jedan reprezentativac na klupi
Svaka cast Ervine,bez pomoci reprezentacije i lihvara sam se izborio za transfer, i ne dozvoli nikom da te ucjenjuje, ne treba tebi reprezentacija ti trebas njoj za razliku od susicevog malog.
Valjda se kaze: Osim Intera interesovanje za Zukanovića pokazivali su i Fiorentina, i Udinese. Ne odnosno Udinese. Ne iskljucuju jedno drugo.
Cudna je ova prica sa Mancinijem. Doveo Dzeku u City, pa bio u losim odnosima, doveo Hajrovica u Galatu, te ga nikako nije stavljao da igra, sad doveo Zukana u Inter (njihov odnos cemo tek vidjeti). Slicna veza je i sa drugim igracima iz regije (Nastasic, Jovetic, itd). Ili cesto dolazi u Medjugorje, pa mu se tamo nesto ukazalo ili je "dobar" sa regionalnim managerima. U danasnjem svijetu nista nije slucajno. To svakako ne umanjuje Zukanovicevu ulogu koji zasluzuje sve pohvale. Pored svih problema, lik iz Bosne, preko Belgije, malog Kijeva, dodje u Inter. Svaka cast i sretno.
Odlicno primjecena pojava.
niste normalni .hebo vas on
Zukanovic izgleda ko Al-Pacino. Sretno.
2 godine pisete o ovome, i opet nista :(
Cestitke Zuka, Zmaju !!!
TOOOOO ZUKANOVICU, POKAZI ONOJ TELECOJ GLAVI KO JE GAZDA !!!!
Sad bi genijalni Pape rekao : mora prvo biti član standardnih jedanaest u Interu da bi dobio poziv u repku ...
Jest se Sajo ku*čio prije godinu, kao ja idem u Brazil a Zuka ne može, e sad Zuka ide u Inter, a on ne može ni u Buyukpashasehirspor.