Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ću dobiti mnogo negativnih komentara, ali moram reći istinu. U onaj vakat prije 90 -ih i naše "demokratije" važilo je pravilo reciprociteta. Amerikanci da bi ušli u bivšu držav u su morali da dobiju vizu kao i naši kad su išli tamo. To je važilo sa svim zemljama ulazilo se u tu državu isto kao što su i državljani te države dolazili kod nas. "Gospoda" političari od 90-in na ovamo su nas svrstali u kategoriju stoke u odnosu na druge države i time se ponose. Da je nekom u interesu da nam vrati makar malo dostojanstva uveo bi takav reciprocitet. Stanovnici mnogih država mogu ući kod nas sa ličnom kartom, a mi?? Šta radi antibosansko Predsjedništvo (troglava aždaha), pantljičara od Ministra inostranih poslova i ostali.
To ti je roki moj kada zavisis od svakoga...Ali Amerika nije svako! Bezbednost na mestu br1.,sistem odbrane i zastite...I to treba postovati!
Ja se nemam čega bojati jer nisam nikome zlo ni pomislio, a kamoli učinio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jbte kako ce onda oni igraci iz Irana otici na SP kada nasem bosnji prave ovakve probleme?
Oni ne idu u dijasporu da sakupljaju glasove za Bakira.
Oni idu u USA igrati prijateljske utakmice
kako glupo glupooluplje nacije od bosanaca pa covjece jel se to moglo rjesavat par mjeseci te vize a glupana sramota !!!
Bas tako . Oni nama vize mi njima vize . da je pravde svaki bi amerikanac morao vaditi vizu za neku zemlju , jer to je drzava kojanje zadnjih 50 Godina ubila najvise civila i bacila najvise bombi
Terorist
Ovo nije moguce da se desava jednom reprezentativcu u 2014 godini
@košava Srbijanac ili šta već ti bi odmah hapsio!?Vjerovatno si vlah pa tako beljezgaš i brineš za nevjernike amerikance.
BOSNO MOJA PONOSNA.. Istorija se piše nova,Zmajevi su tim iz snova. Ove momke što nas vode,majke samo jednom rode. Putuj moja Bosno mila,po titulu do Brazila. Znamo bićeš ovog ljeta,naš ponosni prvak svijeta... Da zmajevi budu jači,pomoći će navijači. Hajmo slozno svi u glas,BHF su tu uz vas. Male su nam šanse dali,ali smo im pokazali. Da bosansko srce to je,sada nas se mnogi boje. Bosna jeste zemlja mala,al je sve od sebe dala, da u Brazil otputuje da svijet našu himnu čuje. Na prvenstvu ovog puta,zastava je plavo-zuta. Ponosno će da vijori,svima redom da govori: Da je ova zemlja fina,cijela postala tribina. Da je slozna ova raja,da nas jedno srce spaja Da smo izašli iz mraka, da svijet dobija PRVAKA
Imate srece,da je eliminacijski krug vratili bi se nakon prve utakmice
Ma nema veze, bitno da je Tino Sven Susic dobio vizu
Pape sredio da Tinki uleti u 23 za Brazil, znaci saznali smo ko je "13 prase" kod nas 24
malo je falilo da me srce spuca
Jedno pitanje....jel boris pandza zasluzi da ide u brazil????? Nissm nacionalista,igrso sam bih repku u malom nogometu....
Sta je sa Pandom to nije pozvan ?
Naravno da je zasluzio poziv, jer je momak uvijek korektno odigrao kad je trebalo. Mogao je igrati i stopera i beka te nikad nije zabusavao, a tolike je godine tu u reprezentaciji. Zalosno je da likovi koji se pojave iz vedra neba dobiju priliku prije nego Boris. Ali eto vecini nam je jasno sta, kako i zbog cega... Neki ce reci da imamo dovoljno stopera, ali Pandza moze odigrati i na beku, te je sigurno trebao ici umjesto Tina ili Anela. SRETNO ZMAJEVI!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nesto je ili pogresno ispunio ili je zakasnio. Nije nikakav problem dobit Americku vizu, ali ako sve ispravno uradis. Nema u njih zajebancije.
Daj te mi vizu,jer imam krizu....
otici pred ambasadu sa transparentima : "srami se Ameriko" "pravda za Ervina" "Ervin je samo sportista" povesti jos par novinara da to sve uslikaju
Povedite Muniru....Ona zna da nakuka :)
košava glup si
da ima hrvatsku putovnicu, ne bi imao tih problema. ahhiihihi.
Evo ga i Ujković se javlja. Čučnem ti na putovnicu.
pola bh repke ima hr putovnicu a pola ih ima njemacku.