Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ti je nasa politika, samo tjeraju talente... ali se snasao covjek
Jarane pitaju ga za praznikE? Sta mislis prije bajrama i hidzretske nove godine pitaju Savu Milosevica pitaju gdje ce za nastojece praznikE??
Sušić je jedna velika klocina. Bio nedavno neki video intervju i pitaju ga šta je sa Nedeljkom Malićem, kaže Safert: Evo sad ću zapisat to ime i pogledat na internetu. A momak savršeno standardan stoper, Mravčev saigrač, mlađi od pomenutog ŠEST godina! I eto, ni Mravac da selektoru ikad išta kaže za njega, a eto i koliko Safet prati Mravca, kad ne zna ni sa kim ovaj igra u tandemu. SRAMOTA! Safet je jedan neinteligentni korumpirani vo!
Da pitaju ga gdje ce PROVESTI nadolazece praznike a ne gjde ce ih SLAVITI, tako da ne vidim nista sporno u tom pitanju? Mislim da bi trebali prestati analizirati svako slovo i u svakoj sitnici traziti razlog da se nacionalno blatimo..uostalom momku nije smetalo ovo pitanje, zasto bi to nama? poz za sve dobre ljude
Ne zna Sušić gdje je Belgija a kamoli koji je tvoj klub. Pandža i Mravac su toliko dobri da Sušić neće zvati nikad drugog štopera makar da proba a Muslimović jest bez kluba ali svjetska klasa za svakog napadača pa ne treba zvati druge. Eh između ostalog zato ćemo opet ostati kod kuće. Safet Sušić - Pape selektor reprezentacije BiH.
Jel ti to pravo ime ili krijes svoju ruznocu?
cuj ervin ruznog li imena
Sad će Dodik osnovati repku pa igraj za njih do mile volje!
Da pratite imalo Belgijsku ligu znali bi da je ovaj covjek za klasu bolji i od pandze i od muhameda besica a za mravca dane govoim..ali javna tajna je da prvo moras postati Seadov(sajin buraz) klijent da bi mogao zaigrati za repku..a pogotovo ako igrate z belgiji..Zuka zelim ti sve najbolje i aBd da zaigras u ligi petice a do tad ce se nesto promjeniti u repki..
Zukanović idealna zamjena za idiota Mravca
Nije ovo Uzicko kolo pa da igras kad ti hoces bre sine!!Ti nisi zadovoljan kako smo igrali u kvalifikacijama?Znas sto me briga sta ti mislis.
Joj da nisu tad Amara Velicanstvenog Osima otjerali, gdje bi sad bili... al nema veze, ovaj put oruzjem branimo gospodara svoga i i na klupi sina njegovoga.
Cija nova godina?
@KONJI SAX jarane opusti se malo, jedan od nadolazecih praznika je i nova godina i taj praznik slavi vecina normalnih ljudi..
kad budes igro za Andreleht, javi se , do tad tisu misu Zuka!
ma talenata na sve strane al nikako da dođu do izražaja!