Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mangup,rekao Amaru pred igracima:odrecu se ja duga sto milja ako se ti odreknes plate od cenera mjesecno,Brko se poklopio i tisu misu
Prvi koji je kamataru javno rekao da ce se odreci duga ukoliko se ovaj odrekne izmisljene kamate.
Samo lokalno, samo iskreno! Jeb.. Želju, jeb.. Saraj'vo!
Daj zaigraj zaplesi na terenu i zabij tom kretenu da bude ludnica!
To ti je kad dovedeš igrača kojeg boli tuki za fudbalom, a lova kapa. Ko ebe Veselinovića što mu kasni par mjeseci plata i što mu se duguje 30 milja, bitno da je ovome redovna. Dobar je zekonja, rastura, ali po kafanama.
Gledaj mrtvog Klixa što briše komentare, paćenici oni
Da im nije Zeca umrli bi.. Jedino on keš ima i svi od njega traže.... A vazda da.. Gospodin
Dobar ti?HAHAHAHAHA
Viska godina pa i kila, a manjak para i inspiracije. Bio nekad pravo dobar. Kakvi navijaci, kakvi bakraci.
@Sindikatbotova Koliko se Rahmanovic baca po terenu i pokusava inspirisati, Ermin mu moze ucitelj biti kako se igra fudbal
onaj Ermin iz Sibenika, ovaj bas i ne. Nisu to vise iste osobe. 15-20 min i to je to. Kvalitet mu se ne moze osporiti ali i godine, povrede, i slabo placanje.
Hahahah
Brate povrijedjen si dvije godine..
Nema od tebe nista, sto si dokazivao, dokazivao si. Mozda nekad u Sibeniku
@Enda Smiri hormone, bolje odigra neko pola omladine