Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kix pokušava svaku netačnu vijest da opravda upitnikom na kraju naslova? :D
Jaci je Ibsevic od ovog. Ovaj je vise vezni. Ne daje puno golova, za mladu reprezentaciju 1 gol iz 7 susreta, a opet je dobar. Nece ga dati stuttgart posto im je najbolji stijelac, a Ibisevic moze jos 2 godine da igra na toj poziciji.
Udarna vijest na portalu radio televizije Srbije: Фифа ипак признала: Судија избацио БиХ Zasto Klix ne objavljuje ovu vjest???!!!
Mora da je brzi?
u ovo mogu da povjeruju samo Bugojanci!
Cuj Švaba?!
Dajte susicu otkaz da dodje neko ko se u fudbal razumije i pusti ljude da igraju. Cuj ovaj ne moze ni na klupu. Ovaj covjek zna, ali je vezni igrac.
Ovaj treba da igra kao vezni, a Pjanica na klupu.
Ko ovog bre gura Boze svasta cuj on u Stutgart hahahah
A sto ne bi, kad je djaba i zna igrat, ali nije ovaj klasicni napadac.
Ovaj mze ko joker da sjedi u klupi i da udje i preokrene rezultat.
On može da bude džoker samo Genčlerbirligija, a Stuttgarta-čisto sumnjam. Klix piše gluposti, to je jedino tačno ovdje 100%
Mehro ga opet gura u medije :)
Sretno Zeko!