Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zmolio bi komsiju sa Gorice da ne gasi ruter kad nije kuci, nemam interneta i onda samo blejim u monitor i igram minsviper bezveze, skroz NE GASI GLUPKOOOOOOOO STA CU DRUGO RADITI!!!
SASA KAJKUT :*
znam ga licno iz gradačca i druzili smo se htio ga istuci milion puta zato sto je papak sve ce te vidjeti......
Ovaj nije normalan, ali ni najmanje.
Mogu li molim vas pristupiti vasem klubu? Bio sam par dana u Zelji i ne bi pozelio ni svom neprijatelju da tamo ide, jer je to lopovski klub u kojem sve nade polazu u Sudijsku organizaciju, a igraci su kao u logoru. Pomozite tim momcima, gdje je taj Crveni krst da snimi stanje u Rovinju?
Zanimljivo....Svaki komentar jednog skretnicara,jesmo vam nocna mora.
zavrsit ces ti u jednom velikom evropskom klubu kao sto je Podgrmeč iz Sanskog Mosta , kito
Pojačanje iz Gradine? Crknut ću od smijeha.
Ovaj nema ni 10% evropske krvi u sebi
volim fudbalere a ovaj je bas sladak, jos ako vozi auto... gdje izlazis?
KO SU TO INDIVIDUALCI,SVE INVALIDI HAHAHA
Opet stari sindrom nas hvata, poznat kao: SAKRIJ BORDO SALOVE DO IDUCE GODINE...
Kao neki klub, koji se kao bori za titulu, dovodi kao pojačanja iz kao nekog gluba gradina, i kao obecavaju pobjede...smijesno!KRAJ PRICE!
Vojnik o skracenju kurrva o postenju torpedovci o trofejima
FGR-Foca, Gorazde, Rogatica. Pametnom dosta! Nekada smo bili klub, a onda je poceo da umi.re K.O.M.U.N.I.Z.A.M,sada?? Ni SDA nas vise nece. Prije je bilo svega, UD.BA, Dabic,Korida,Cevljanovici i sl, a sada??? VIrsle, pojacanja iz Gradine, titula ko Modrica i Brotnjo, slavimo JHEVINE PRAZNIKE smao nek se nesto slavi. Cijeli nas uspjeh se svodi samo d aŽeljo ne bude najbolji, eto dokle je doslo. SANJAMO O NEKAKVIM ULAGACIMA, SVE ARAPI, CRNCI I KINEZI...EH...A JA? JA SJEDIM ZA RACUNAROM 24 SATA I KOMENTARISEM CLANKE, TAKO JE TAKO JE...