Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on ce bit jedan velki fudbaler u bundesligi
Bicakcic-prva frizura bundeslige
vazno je da Vranjes igra stopera a ne on - i Mesa suplje prica kao meni niko nece govoriti koga da postavim i da nece gledati na nacionalni kljuc.
koji stoper ne pogrijesi?? Boateng, tenutno vjerovatno najbolji stoper na svijetu, pa kiks protiv Porta u onako vaznoj utakmici. Problem je taj sto stoper kad pogriesi odmah svako vidi. A Bicakcic realno gledano, jako rijetko grijesi. Ne spade pod one stopere koji se pojave tamo gdje ih niko ne ocekuje pa rijese situaciju. Ali zato je solidan sa jako malo gresaka. A Vranjes moze komotno svake sedmice kiksati koliko zeli i niko nebi skontao jer niko ziv ne prati njegov klub. Covjek uopste nije za jace protivnike. Bolje se Avdija snalazi na svojoj poziciji nego Vranjes na svojoj. Obrati paznju da uvijek stoji 3 m udaljeno od protivnickog igraca. Vjeruj mi da je blizu Bicakcicu igrao bi negdje drugo....
Očito nisi pratio utakmicu protiv Bajerna. Bičakčić je krivac za prvi go. Pogledaj snimak utakmice.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
svaka cast, al mu je frizura seljacka svaki put to pomislim kad ga vidim 😂😂😂
Majketi 😂😂😂😂😂😂