Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e nek' jebe onda :D
amara osima za selektora!
...Felixa Magatha... kad nece naš uzmite Nijemca ako je zagrijan, ako nije patka... i čao
Trebamo biti realni, Vahid Halilhodzic je iako bosanac, st4ucnjak i profesionalac svjetskog kova. Zasto da ga sopstveni narod mrzi i da kriv i nedizan bude na meti novinara radi bagre iz NSBiH. Nije jos vrijeme za Vahida u nasoj repki, daleko smo od bilo cega, Dino Begic je covjek sa optuznicom, i on da vodi pregovore sa nekim. Vaha svaka ti cast na svemu, barem ako nista pomogao si nam da otvorimo oci i da vidimo sa kakvom bagrom u savezu imamo posla. Nadam se da ce barem jedan portal ili novine objaviti stvarne razloge zasto je Vaha odbio da preuzme repku.
u svakoj normalnoj reprezentaciji selektor bira pomocnike dok se u nas namecu neki strucnjaci koji su uspjeli izgubiti od malte i luksemburga
Neće č"oek da se spušta na razinu pojedinih papaka iz saveza... Ne bi on ovdje izdržao ni mjesec dana, a i neće đabalesku da radi, nema više đabe ni kod stare babe :)
Nakon svih ovih scenaria i Balkanskog folklora oko reprezentacije BiH...korektna odluka gospodina Halilhodzica...najbolje rijesenje je stranac koji ce profesionalno raditi posao brez uticaja medija, navijaca i ostalih faktora...
Igor Štimac je stranac, jedino ako vam ne smeta što je usranac od čovjeka.
zinulo mu dupe na pare, ko u šojića.
Ljudi, previse je ocekivat da ce Vaha, bajevic ili neki nas istinski strucnjak preuzeti repku.. Poso selektora se u zadnje vrijeme daje nizerazrednim trenerima kao sto je to bio Susic koji je prije repke bio trener drugoligaskih i treceligaskih turskih klubova i iz kojih je otpusten nakon sto su sa njim ispadali iz liga. Prije repke Susic je imao svega 36 utakmica u karijeri, dakle ima manje iskustva od jedne ligaske sezone. Ko god od ovih kandidata preuzme repku radice bolje i profesionalnije nego Susic..
Pa ko ce drugi nego mediji. Oni su i otjerali Safeta
E jebem i tebi Vaha mater !!
Pomalo je sve to žalosno. ali na kraju možda je i bolje tako.Ni Sušić nije htio doći na početku kad je imao boljih ponuda i kad je mislio da tadašnji igrači u tom trenutku nemogu napraviti nekakav rezultat koji bi i njemu podigao cijenu...Najbolje bi bilo da se da prilika Barbarezu
Nije mi jasno ima boljih od njeg sigurno,mi se svi digli da on bude koga jebe ne mora..
Umoran od cega vodio je Trabzonspor pet utakmica, pa sta bi onda trebali da kazu treneri Reala, Barse idt .Posteno je reci necu i vozdra . Uz svo duzno postovanje nema ni trunke patriotizma i osjecaja za svoju drzavu,narod. Neko ce reci nece zbog ovo,zbog onog u savezu itd onaj ko za sebe misli da vrijedi bas mu je to izazov jos kad bi bili malo ljubavi prema domovini i ljudima koji mu cijelo vrijeme daju podrsku nebi se vadio na umor ako znamo da je prva utakmica reprezentacije tek za 4 mjeseca. Zato Vaha razocarao si me u svakom pogledu idi i raduj se uspjesima nekih drugih reprezentacija a ja cu svoju reprezentaciju i dalje voljeti ma koje vodio i kakve rezultate imala. Bosnia in the heart forever.
SKINITE SLIKU SA KLIX a DA OVOG VAHU NE GLEDAMO PRAVI PAPCINA
OVU DRZAVU JEDINO VOLE SIROMASNI A OVI STO IMAJU LOVU JEBE SE NJIMA ZA BOSNOM
ma dosadni ste sa vahom vise.Ko ga jebe kao da je jedini na svijetu sta ga molite ima dosta patriota koji ce svim srcem stati uz reprezentaciju navijace i ovaj narod.Nek trenira alzir opet njemu je izgleda sva vrijeenost u novcu.Okrenite se vec danas po novog selektora ima kandidata samo naravno ove ustase kao sto je stimac i ostala govna zaboravite jer ako oni dodju to je cin koji vam se ne smije oprostiti..
Drugim rijecima: "nisu mu dobro kanuli".
muzda mu ne godI KM
Bazdarevic nabolje svimael odgovaro teska sitvacija za nas sport POlITIKA je znanje u Bosni I Herzegovini.