Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuo sam da je željo dogovorio saradnju s bosnom iz kalesije
Radnicki klubovi se ne prodaju modernizaciji.. to rade smo udbasi. Nama su ove titule u vitrinama dovoljne, pitice :) A vi ste ko Cehinje, samo se dajete po svijetu... hitlerovci, jevreji britanski.... DA LI VAS JE STID ?
zato će vas čehinja po imenu VIKI poderat ko fočak rodni list...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo za FK Sarajevo i odgovorne ljude za ovu vijest. Nadam se da ce ovo biti sanse za Talentirane fudbalere iz BiH da stignu do Engleske i da se nasa Premijer Liga ojaca.
i ja to kontam da mlade talente vode na probu u engleskua ne po ruskim vukoje.binama
anakonda Poslije liga 'petice' Ruska liga je najjaca u Evropi i ulazu najvise novca tako da sigurno nisu 'vukoje.bina'
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo za Sarajevo, bravo za Cardiff City. Ovo je odlicno.
nek zeljo ko i isad dovede igrace iz gosk i gabela ili travnika, a fk sarajevo ce sad iz engleske, bravo za sarajevo, vidi se da je zeljo kroz opo ove godine gube po 10-0 protiv seljackog cluba.....
Moj Fedja mogli su ti barem dati stolicu da sjedes kad si vec sve organizovo :-) al ne mozes ti od Dine na red :-)
bravo za fk sarajevo, hebo zelju
Gdje li si se ti bunike dohvatio.
Mogli su usput i odigrat jednu :) do 10, :) FK Sarajevo vs Cardiff FC
Veliki direktor Dino samo trosi ovo malo crkavice sto dobijemo od Evrope I nabija dnevnice putujuci i proseci po cijelom svijetu, umjesto da proba napraviti koji dinar. Udebljo se 20 kila otkako je stupio na funkciju, a osvojio I zaradio mudo labudovo! Samo mu ova glavusina raste. Jos sad doveo ovog Cengicevog Bosmal graditelja koji ce napraviti akademiju cim zavrsi Bosmal I aerodrom u Visokom. A fukara pitarska se raduje I nada humanitarnoj, dok zvaljo I slagirani pune stalaze trofejima.
Istinu si rekao.
lijepo, prvo ste braca sa nacistima, a sada i saradnja sa islamskim fanaticima
Svaka cast za Bordo Instituciju! Cardiff's primary colours were changed from blue to red in 2012. :D Treba odmah traziti Craig Bellamy-a da dodje na posudbu ;)
zato će vas čehinja po imenu VIKI da podere ko fočak rodni list...
Za Sarajevo je sramota sto nema lijep dobar stadio gdje bi se mogle igrati utakmice reprezentacije umjesto da se igra u glavnom gradu igra se u Zenici
Mora da su u Cardiffu popili neke zestine...
AFK Sarajevo
ovo nije suradnja nego ekonomski potez kardifa. ulaže u pionirsku i omladinsku školu sarajeva a zauzvrat osiguravaju sebi gotove igrače. to je kardifu sitan novac, a sarajevo prodavajući igrače nikad više neće moći postati velik klub. boli ih briga bitno da je sadaka legla na račun.
-.-" Opet bombasticno a bit ce kao i uvjek tresla se gora rodio se mis !! Daj boze da ne bude !!! Ovo ko i Zeljo sa stadionom pravi vec 15 god najmoderniji !!