Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više vjerujem cigi kad kaže original patike nego klixu i sportsportu kad sele igrače
svaki clanak il je Bega kako prelazi il je Papa
potpisao za Aston vilu
Bravo za uzdanicu naše odbrane, zlatnog Bosanca i Trebinjca !
bega u sarajevo!
bjezi iz tih Stoka upropastise te
Je li to raskinuo ugovor sa Realom?
Aj tinks Begovic gud golman
Bega u FK Sarajevo :) sljedeci clanak
ManU ima na golu DeGea....ja ne znam da li je ovima to poznato. a ima i 2 dobra rezervna golmana. jedan od njih je V.Valdes. ja ne znam gdje ce ga sjesti? vi i dalje mastajte o tome kako moze da predje u svaki klub al od toga nema nista! ponavljam mozda stoti put: prosjecan golman!!!!!!!! i zato ostaje u Stoke-u. a ako ode moze do Evertona ili slicno. Vjerujte mi da od Lige prvaka nema nista! nije to stvar simpatije vec su to cinjenice. kod nas cim neko odradi dva dobra poteza na terenu misle da se radi o najboljem igracu na toj poziciji. mnogima je Dzeko do jos prije godinu bio najbolji napadac na svijetu. dajte ljudi ovaj Begovic je glavni krivac za stanje na tabeli. kostao nas je 3 boda do sada u kvalifikacijama. sad ce neki reci da je sa druge strane dosta i spasavao. jeste al zato je golman tu. Begovic brani sto se odbraniti mora. vise ne!
Slazem se! Kixa kao klix.
Objasnio brat !
Engleski mediji ce da pricaju o transferima sve do septembra ba, Bega ima da "promjeni" jos 256 986 klubova do tad :)
@lik5 ...ako si poznat, znas da je nabolji klub na svijetu sa najboljom publikom u svakom slucaju :)
@liek5 ....Ado il Feynoord su tu negdje po publici i ako si bio u Kuip-u i u Haag-u na tekmi znas da je srcano do Boga i tamo i vamo, klubovi od naroda za narod ! A ne ko seronje iz 020 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hajde da vidim jednog naseg u mom voljenom klubu ^_^
O sudbo kleta, koja je ovo vijest o Asmiru i koji klub gdje ga klix seli. Imate li o cemu drugo pisati?