Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAH! KO\' O ČEMU, RASISTI O ANTI-RASIZMU! ZEMLJA KOJA JE 90% SVOGA BOGATSTVA STEKLA PLJAČKAJUĆI, OKUPIRAJUĆI I KOLONIJALIZIRAJUĆI SVE ZEMLJE \"TREĆEG SVIJETA\" KOJE SU IMALE IOLE \"RESURSA\" ZA PLJAČKU, U NAJMANJU RUKU ROBOVA! DALJE, ZEMLJA KOJA JE VODILA NAJŽEŠĆE RATOVE PROTIV ISLAMA I MUSLIMANA, OTVORENO POZIVAJUĆI NA POKOLJE I ISTRIJEBLJENJE ISTIH!
Očito je da će Englezima trebati puno,puno vremena da zaborave kako su ih Hrvati izbacili u kvalifikacijama za prošli Euro. Oni se kur.e da su najbolji u svemu, a pogotovo u nogometu, ali ovaj Euro je pokazao da su jadni. Trebali su ispasti od Ukrajine i bi da nije bilo sudaca.
Daniele, dijete drago, sta ti lupetas, ne znam samo da li si neobavijesten ili lazes namjerno... Kad se kaze \"Federacija\" misli se na bosnjacko-hrvatski entitet i to nema veze sa Daytonom jer je Federacija nastala Washingtonskim sporazumom. Evo ti link na tekst Washingtonskog sporazuma u originalu na eng. jeziku, ako igdje nadjes da pise \"Herceg Bosna\" ja se ispisem sa foruma. Navedeni ste iskljucivo kao \"Bosnian Croats\" dok je bosnjacka strana navedena kao \"Bosnian Government\". Ne samo da HB nije bila ravnopravna, kako tvrdis, nego prakticno pod tim nazivom nije postojala jer je niko nije priznavao. http://www.usip.org/files/file/resources/collections/peace_agreements/washagree_03011994.pdf
herceg bosna je isto što i RBIH i RS stim da su se potpisali ugovori u dejtonu između te dvije tvorevine da se spajaju u jednu tvorevinu zvanu federacija.Stoga po pravu ugovor se potpisuje između dvije strane ravnopravne i kao takav je punovažeći stoga to je što se tiče toga. Što se tiče zastave zastava hr naroda je opće poznata i ne zna se od kada datira pretpostavalja se od prvog hrvatskog kralja Tomislava koji se krunio u Hercegovini između današnjeg Tomislava i Posušja. 900 i neke.
potpuno se slazem. trebalo im je bar 300000 eura kazne uz opomenu da ce sljedeci put biti milion. Siba je najbolja tableta za ludilo.
...Javili se Englezi- najveci rasisti. A ti CROjnica , zastava Hrvatske u Hrvatskoj ( a ni u BiH ) nije fasizam, ali jeste Herceg-Bosne ? Sta je Herceg-Bosna, jel\' se to jede ?
@CROjnica A sto vam je onda zastava s ljiljanima smetala? Sta bi tek meni uradili da sam u Hrvatskoj i prosecem se u dresu BiH?
\"... ispada da zaslužujete veću kaznu ako uznemirite ovlaštene UEFA-ine sponzore bezopasnom nepodopštinom nego ako ste rasisti\" Upravo tako, dobro ste skontali. To je UEFA.
kriv je vatikan
za Bosnjake je i Hrvatska zastava te zastava Herceg Bosne fasizam... a dok oni masu Turskom to je normalna stvar. u nas u Fojnici jedan policajac je kreno uhitit jednog hrvatskog navijaca jer je imao hrvatski dres i navijao za Hrvatsku, hahah NO COMM
Nema u nas rasizma. Mi ne znamo ni kako se to pise. LOL
haj ba ša hoš,to je u nas balkanezera :) folklor,ko i kod vas opijati se dok nepadneš u nesvijest svakog vikenda
kill all rasist