Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tigana ti je osvajo tilo u monacu
Sta su to oni osvojili. Osim Rajkarda koji je sa Barcelonom i Ronaldinjom prakticki morao osvojiti Ligu prvaka ne pada mi na pamet nikakav tamnoputi uspjesni trener. Ali u fudbalu ima mnogo trenera pa haj mi jos jednog preuspjesnog tamnoputog trenera pokazite. Nisam za Rasizam, ali nisam ni za one Americke fazone gdje se oni stalno zale kako sa kriminalnim dosjeom i 5 zavrsenih razreda skole moraju zivjeti od socijalnog.
http://www.powerplaymanager.com/r519949 trenutno su sportovi hokej i nogomet, krajem godine dolazi rukomet, a uskoro i kosarka, F1, tenis, bejzbol,... jednom zaigrate, i necete moci prestati :)
crnoputi? valjda tamnoputi, ili crnci? cuj crnoputi.. a to za trenere i boju koze, pa jeste, istina je.. istina iz drugih razloga, kad je mrak ne vidi se dobro trener, a samim tim je tesko cuti sta govori. nije rasizam, occam, samo prakticni razlozi.