Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto, a nama Prosinecki nije valjao za selektora.
Jos sad kad Ciro preuzme Kosovo ...
A u barazu za Brazil su nam se smijali kad smo izvukli ove tzv. islandske ribare..Koliko vidim ti ribari igraju hebeno,ali niti to im nece pomoci kontra nas.Opet ce ih srediti Kova :D
Kud nas Belgija dopade, pored Malte,Armenije, Kazahstana... Haj dobro je, makar Irska i Island nisu sa nama!
Da smo dobili Srpsku grupu, il onu Poljsku, a i Hrvatsku, pa i Englesku oni su uvijek 'u krizi' nekoj, dobri su oni al stalno gube od Islanda nekih. Nemozemo mi s 'velikim' timom, i kad smo otisli u Brazil dobili smo Grcku i Slovacku tad, imali srece. Al ako dobiju Kipar, dobro je, nada ostaje, sve u redu.
@lipljen13 Nada uvijek umire zadnja, ili u barazu!
81.000 hiljada protiv Malte..RESPECT
engleska pobijedila Maltu. mi kakvi smo sinoć bili ne bi pobijedili ni Briješće😂
BRAVO CRNOGORCI 👍👍👍
A dobro Kazahstan mogu ovi zenicki popovi pobjedit hahahah