Stari rivali odigrali 1:1
5
Engleska i Francuska podijelile bodove
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da sam hladna g0vna jeo nego sto sam ovo gled\'o.
Vidis li safete ubleho gdje bi bili mi nocas da nije tebe.. odlazi dok nam nisi i ove kvalifikacije upropastio.. Platinijevcima cim nema sudija nema ni rezultata.
Ljudi, hajde ko zna da blokira FTV kada komentariše onaj Boris Bilić! ja moram na radiju pratiti prijenos.Lik treba da komentariše Čevljanovićku koridu pa neka tamo lpua gluposi.
Ima li ko da hoće za 100KM je.bat ovog kretena u usta? http://www.facebook.com/boris.bilic.96 Sje.ba mi EURO. plaćam unaprijed.
ovaj hodz(a)son je trenerska katastrofa nisu ga dzaba nogirali iz liverpoola
BIH je odigrala kod Francusko i to jos u Parizu a ne na neutralnom terenu 1:1 bas ko i Engleska ali na neutralnom terenu danas. Dakle BiH je jaka ko Engleska. Cak smo im preko 50 minuta lekciju u Parizu drzali.
BHT - pa smjenite onu budalu od komentatora vise j.. vam sve, cijela drzava kaze da mu je glas iritantan vi mu date da prenosi tekme, dajte mi bilijar ili neki k.. tamo a ne fudbal
pa da, sakrijes komentar i kliknes 17 puta na \"ne svidja mi se\" ...ko fol raji se ne svidja komentar. Pogledaj prije koliko minuta sam postavio koment, u tom vremenu nema sanse da je toliko ljudi procitalo ovaj clanak a kamoli pregledalo komentare. Niste vi aljazeera balkans jaoo administratore, bas si pametan , ajd sad sakrij i ovaj post i klikni 10-15-20 puta na \"ne svijda mi se\" ...mozda se sad opametis pa kliknes samo 3-4-5 puta...onak da ne bude ofirno
Jos dosadnija utakmica od Portugal Njemacka
Ja samo vidim da od kad je safet selektor da nismo nikad igrali ljepsi fudbal, realno, uporedjujuci hladne glave na spram dotadasnje igre reprezentacije. Nema vise u tri meca jedna lijepo odigrana akcija, a ni sami ne znaju kako su je odigrali, ostalo na prekide, kornere, odbrana oduzme loptu, suta je visoko, u prazno, pa kome stigne, valjda je neko zadrzi i desi se neko cudo. Nikad nismo imalo lijepu igru a jos manje prenosenja lopte od odbrane preko sredine do napada. To sad imamo zahvaljujuci upravo tom losem Safetu. Zahvaljujuci covjeku napokon mozemo vidjeti koliko postoji jos drugih nedostataka koji se ticu najprije samih igraca i na tome treba raditi. Nece dovodjenje novog trenera sigurno rijesiti problem, u to budite uvjereni. Toliko za pametnjakovice sto samo kukaju \"da je ovo , da je ono\" . Vama da dovedu Messija i Drogbu u repku rekli bi \"da nam je jos dva vanzemaljca iz druge galaksije\"...da je vama duvat bili bi mirni
vidis li pape, vidis li safete, da te nije pape, da hoces samo napustiti klupu safete, upropastit ces nam ovo, upropastit ces nam ono. Ako je safet los onda su ostali dosadasnji selektori bili losiji. A najgluplja prica bi sad bila \"da dodje ovaj, da dodje onaj\".... budimo malo iskreniji, dosao bi ovaj ili onaj pa bi bilo opet \"da je ovaj da je onaj\". Ista prica stalno se vrti u krug. Medju svim losim selektorima koje smo do sad imali je opet najbolji taj pape koji je eto \"los\". i sta sad ? dovest cemo novog a i dalje cemo vidjeti : Nedovoljan broj igraca na svim pozicijama, manjak konkurencije na svim pozicijama, manjak iskustva u vaznim mecevima (koje je opet mnogo bolje nego u zadnjim godinama al ga jos fali), manjak kondicije i snage sto je i vise do igraca nego do trenera, pad u zadnjih 20min, manjak discipline u nekim kljucnim situacijama (spaha protiv fr itd).. ima vise toga sto se vidi a do igraca je!!
ova francuska repka izgleda kao neki spanski klub ima svega ali nema francuza da ga hebbes
Brato,oprali na ruke,majke mi...
Uzas, pojma nemaju ni jedni ni drugi. Dabogda ih Svedi razguzili...
Koje smece od tekme, uzas.
Ovom prilikom samo da poruci,em.ire spa.hiću(namjerno pisem mala slova) nikada ti necu oprostiti ni ha.la.li.ti. onaj amat.erski penal protiv francuza u Parizu.NIKADA malou.mnice jedan.Sada smo mogli sa englezima,švedjanima i ukraincima igrati i boriti se za drugi krug koji bi bio i vise nego realan.Napusti reprezentaciju!!!Da b.o.g da igro u Hajduku od naredne sezone -.-\'
manchester city dominira.