Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas nam je lijepa zastava... sa ljiljanima... svaka cast momci
Jedna i jedina domovina, jedna i jedina zastava.
MALO NAS JE AL NAS IMA: GDJE GOD DA ODEMO NAPRAVIMO DERNEK I LUDILO. TO JE BIH!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
BRAVO, BRAVO, BRAVO. NE ZNAM STA SE USTASE I CETNICI JAVLJAJU NA OVOJ TEMI? INACE, NE VOLITE BOSNU, MRZITE JE, IDITE U PIZDU MATERINU, STA STE DOSLI OVDJE?
nikad herceg bosna nece biti bih
Buraz to je od muke... Vide da cjeli svijet prica samo o nasoj BIH...moraju djubrad malo da usmrde
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slično sam doživio u Litvaniji - neponovljiv i nezaboravan događaj. VOLIM TE BOSNO!
KO NE SKAČE MRZI BOSNU HEJ HEJ HEJ KO NE SKAČE MRZI BOSNU HEJ HEJ HEJ LUDILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
AJMOO, AJMO NA NOGE NEKA, NEKA GORI SVE PJESMU NASU PJEVAMO BOSNO I HERCEGOVINO !!
REPUPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA
svaka čast
Jeboteživot, hoće srce da pukne od ponosa... Za Bosnom tugujem, Bosni se radujem, Bosna je dio života mog, Bosno ti si šampion!
Kada gledam ovo i razmišljam o ovom "Bosno i Hercegovino" suze mi krenuše na oči. Kroz šta je sve prošla, kakve terore je propatila da bi danas u Brazilu pred očima pola civilizacije pjevali svoju himnu i pokazivali svoja obilježja. Volim te Bosno, dušmani neka crknu!
a mami svojoj rotaciju upali! svaka cast decki!
Evo me plačem k'o dijete.... Hvala vam ljudi
Eno Andrićgrada i Kiksera navjaju za BiH.....
i haj se nemoj naježiti kad god se spomene BiH
Sad cekamo Video srpski navijaca iz brazila hahahahahhaha
Oni intoniraju himnu na Krivoslavoviziji, tamo ih je odveo Četnik iz miješanog braka iz Vukovara Siniša Mihajlović, koga je okotila Hrvatica. Prvo himnu da nauče, pa da onda igraju lopte.
Šteta što se nismo plasirali na neko prvenstvo igrano u Evropi. U ovom korteu bi bilo 30 000 ljudi.
abd za dvije godine brate na EP u Francuskoj ima da bude isti korteo kao sto je bio u parizu :D
SVAKA CAST NAVIJACIMA
A GDJE NAS STAV? Ljiljani zlatni, opet smo s'Vama, Ponovo nebo, ce goriit nad nama. Jaki k'o kamen, staroga mosta, na nas je majka, Bosna ponosna. BHF, BHF, BHF, BHF, BHF, BHF, BHF, BHF. Neka se trese, neka sve ori, stadion cijeli, ima da gori. Od Viliniusa, do marakane, imamo muda, idemo svuda. BHF, BHF, BHF, BHF, BHF, BHF, BHF, BHF. Jebemo savez, ***o vladu, ginemo za njih, a oni nas kradu, jer izdaja to je, njihova furka, hajmo ih rusit, dize se buka. Gazi sve cetnike, sve su to pickice, gazi sve cetnike, sve su to pickice. Zastave Bosne, neka se viju, ljiljani nasi, bitku sada biju. Najjaci mi smo, pjesma nas nosi, sinovi Bosne, FANATICOSI. BHF, BHF, BHF, BHF, BHF, BHF, BHF, BHF. Vase bakljade, sve slabije gore, trenutak se ceka, igraci se bore. Suze vam teske, i svi ste vi mali, kada vam Sergej, mrezu zapali. Tribine sve gorit ce, staidion planut ce. Svako srce pucat ce, punim glasom pjevat ce. BHF, BHF, BHF, BHF, BHF ....