Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi covjeka licno poznajem, sve ovo je jedna velika namjestaljka, i ranije je dobijao pretece SMS-ove da ce ga unistiti. Smetao je nekome i maknuli su ga.
Zeljeznicaru??? Da je Radosav Vukasovic osumnjicen, tada bi se iznenadio, ovako sve je ovo zavjera familije Expect
Ma derpe ba pravi , nema greske
Platio im Denis Stojnic da ukinu komentare sa njegovog clanka.
Čovjeka poznajem iz viđenja duže vremena i nikada ne bih rekao da bi on uradio takvo nešto i ne smatram da griješim, jer je dosta očigledno, a i veoma dobro je obavljao svoj sudijski posao.. nešto tu ne štima sa ovom suspenzijom, a i bez obzira na suspenziju, užasno je kada se nekome takve optuzbe bez potrebe na teret stavljaju.. ali sve se da prevazici..
@spliff.master, Dovedi mi svoju punoljetnu sestru pa da vidiš kakav sam pedofil!
Kakva liga takva dispicinska komisija.sramota -,-.u engleskoj nikad nije supsendovan ni jedan sudija.osim clatenborga ...ali on je u 2 ligu otisao.a ovi su ga skroz suspendovali.KAKVA SRAMOTA OD NOGOMETNOG FUDBALSKOG SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINE...
poznajem ga i zao mi je, nije prvi put da su pokusali da ga smaknu sa scene, ali sa ovim potezom su mu unistili karijeru, vise sigurno nece suditi, a ovima sto su mu smjestili, vratice se to nekad, Bog je veliki...
Je li to ode na trudnicko?
Ako je nevin otkud 9 mjeseci suspenzije... Gdje ima dima ima i vatre...
cijeli sluca navodno ovo,navodno ono,pa dajte ijedan dokaz cro na bijelo da dokazete svoje optuzbe? naravno da ga nemate,ovo lici na jednu veliku namjestaljku,.,.
dobro kazes, sve se svodi na rekla-kazala bez konkretnog dokaza
bravo klix IT "stručnjaci"!! Ako ste mi zabranili da odgovaram nekome direktno na komentare zbog onih čethnika, onda ni vi niste ništa bolji od njih! Nabijem vas na racqu skupa s njima!
@Ante, ...a koja su to djeca punoljetna? :)
Nekom je smetalo sto čovjek tako daleko dogurao. Tipično za nas Bošnje, "ne moram ja uspjet u životu, al' nećeš ni ti!". A glupi puk povjerovao u ovu namjestaljku.
sta ti dodje ovaj pedofil? da i tebe nije slucajno "dirao" i dopalo ti se, pa si sada ljubomoran sto zlostavlja drugu djecu?
@spliff.master, dovedi mi svoju punoljetnu sestru pa da vidiš kakav sam pedofil!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovom smradu je trebalo roknuti dozivotnu kaznu i zabranu u bilo kakvom poslu gdje bi dolazio u bliski kontakt sa djecom!
Kakva ljaga i sramota za ovog covjeka, ja da sam na njegovom mjestu ubio bi se od sramote. Kako neko moze biti toliko glup i retardiran nikad mi to nece biti jasno.
Da si mom djetu tako nesta pisao na cumu bi ti frakturu lobanje dijagnosticirali sa 10 slomljenih rebara i dvije otkinute noge,susprendiro bih te do kraja zivota .