Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji trio za štimanje utakmica i kladionice.
Hvala ti Spaha za sve al vrijeme ti je kopacke o kiln, ne sramoti se sa ovakvim timovima .....
Pa ja konto Vaha Hrvati pa su bolji od Bošnja,kad ono šipak ludi Mamić mu ni plate nije davo...Hahhahahahha joj koji je cirkus na ovom balkanu to nigdje nema...Imamo samo srecu sto smo na Europskom poluostrvu,pa da smo u Africi imali bi svoja plemena 10000% Vau-Vau itd...
vrlo jaka ekipa ce bi, zato sto ce Spahic za Simunic bit u odbranu.
Bjezi Spaha od njega ako Boga znas, da ne bude isto kao i sa Vahom, al ajde, znam barem da ti do ro stemas pa ti nece puno smjeti prigovarat...?
dileno isto ko sto nisu imali veze sa srbijom savo milosevic,subotic te srna,stanic
Kako su obojica temperamentni, očekivati je da se pobiju još tokom pregovora :D
sutra će biti vijest: "Pobili se E.M i Z.M" Z.M je zadobio teže povrede glave nakon što ga je E.S prokucao!😂😂😂
E.S*
Dođi u FK Sarajevo i opet igraj ligu prvaka kao gospodin za klub iz svoje države. FKS slijedeće sezone u grupnoj fazi LP, garant!
hahahaha meni smjesno
Didi drago mi je da sam te nasmijao... :) Zaista... :) Dileno... Ja koliko znam i koliko se sjecam nije igrao ni za Hrvatsku ni Crnu Goru, vec je sve sto je imao dao za BiH reprezentaciju, pa sam isao na to da igra opet za predstavnika svoje reprezentacije u Ligi prvakak slijedece sezone, jer FKS zaista hoce u LP slijedece sezone... Pozdrav za sve i svako ima pravo na svoje misljenje naravno...
kakav bi to spoj bio Mamić i Spahić! Urnebes! :)))