Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbg opravdano, valja stici čovjeku na mec Catic-Barker.Dok se istusira spremi itd..a zna da ce sudija produzit bar 5 min jer BVB kuci gubi...Nije Spaha glup :)
zurio coek da gleda adnana catica
kreten,fali mu disciplina i kultura...svadja oko parkinga,crveni karton,autogol itd.dobro ga i trpe tamo.
Spahi svaka cast,pravi ratnik na terenu i primjer i van terena. Evo opet jedan vic za razbibrigu... Selektivno slušanje među muškarcima predstavlja prirodni odbrambeni sistem, evoluciono razvijan tokom vekova, a omaložavan od strane žena. Žena kaže: - Slušaj kad ti govorim, - Ti i ja moramo da pričamo, - tvoje stvari su svuda na podu, - ukoliko ih ne pokupiš, ostaćeš bez odeće - sve da si ih skupio i to odmah! Muškarac razume: - blablabla Slušaj, - blablabla Ti i ja - bla bla blaa na podu - bla blabla bez odeće - bla blablabla i to odmah!......pozz svima
Rjetki papak i medzu vama balije , covjek je kreten 100%
SPAHA KRALJ!
U engleskoj nebi ni bilo faula.to vam govori koliko je njemacka liga stvarno losa liga,tamo se sviiraju fauli koji su u rangu sa nasom ligom,srbijanskom i hrvatskom...Ta liga inace nije dobra :) Ps:Start je bio opravdan,nije za crveni.
Spaha je samo trebo ko nokautiran baciti se na pod kad ga je Vghetarian ufatio za grlo. Prosao bi sa zutim a mozda i bez njega a Vghetarian bi takodje dobio zuti. Spaha zajeßi princip ukljuci mozak
eee,Emiru,jarane... Nedavno autogol,sad crveni..? :O
Krkanski start al bio je na Lewandowskom tako da mu je oprosteno :)
Kad ne bi bilo grešaka odbrana, ne bi bilo ni golova, ne treba zamjerat kvalitetnom igraču koji daje sve od sebe na terenu kad nekad i pogriješi, to Englezi dobro znaju i nikad ne zvižde svom timu ako se muški bori, bez obzira što gubi.
Igra mu je dekadentna, ziceraška, prije će dati loptu golmanu nego pokušati sa jednostavnim pasom dati loptu napadaču. U igri treba razmišljati, ne može taj iskustveni igrač nemati osječaj za prostor i zabijati sebi efektne golove. Francuska se ne zaboravlja i bezvezan i nepotreban duel s Nasrijem, koji je sudija čekao.
za francusku mu neću nikad halaliti
za karton jest al crveni nije nedaj se spaha
trebo mu j onda i 1 gratis
nasi cim pogrijese odma treba zamjenu trazit nista ne valjaju isto i za dzeku, a kad je Grckoj dao dva gola Dzeko najbolji ...
Bravo Spahiću al ti je na slici glupa faca